10.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Humanitarna biciklijada „Veliki za male“
H

Ne propustite

Skupina biciklističkih rekreativaca organizirana u Klubu za ekspedicionizam i sport i Građanska inicijativa „Veliki za male” iz Osijeka organizira već nekoliko godina zaredom biciklistički ultramaraton humanitarnog karaktera. Ove godine biciklijada će biti najduža ikada održana u Hrvatskoj, a tijekom koje će se u pet dana prijeći više od 1600 kilometara, oko 330 kilometara dnevno.

Biciklijada se organizira za djecu u SOS selima Ladimirevci i Lekenik, za djecu sa posebnim potrebama i poteškoćama u razvoju u Virovitici kao i za pojedinu djecu koja su izvan ovih institucija, a ući će u ovaj projekt. Uz pomoć biciklističkih klubova, humanitarnih i sportskih udruga te pojedinaca na etapama puta prikupljat će se sportska oprema, dječji bicikli, romobili, role i skateboardi koji će e darovati djeci u SOS selima. Osim toga, novčanim donacijama će se pomoći obiteljima koje su u teškoj materijalnoj situaciji, onima kojima su djeca oboljela ili imaju poteškoće u razvoju.

Biciklisti humanitarci će proći kroz našu županiju 14. srpnja pravcem od Kloštra Podravskog preko Koprivnice i Križevaca.

Ovaj projekt podržava i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije koja će organizirati u suradnji sa Biciklističkim klubom Rotor iz Koprivnice doček biciklista na Zrinskom trgu u ponedjeljak 14. srpnja u 9,30 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Parlamentarni izbori 2024.

[IZBORI] Izlaznost puno veća nego 2020., Koprivnica na top listi gradova s najvećim odazivom birača

Državno izborno povjerenstvo u 12 sati objavilo je prve podatke o izlaznosti na parlamentarne izbore na razini cijele Hrvatske,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×