8.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Humanitarnom prodajom jabuka prikupljeno 4.000 kuna za potrebe djece s motoričkim smetnjama
H

Ne propustite

Lijepo subotnje jutro izmamilo je na koprivnički gradski trg velik broj građana. Tamo se danas odvijao vrlo bogat kulturno-umjetnički i zabavan program, a njegov vrlo važan dio bio je i onaj humanirani. Naime, održana je i tradicionalna humanitarna prodaja jabuka u kojoj je prikupljeno 4.000 kuna. Prikupljenim novcem kupit će se tablet za potrebe djece s motoričkim smetnjama u Dječjem vrtiću Lastavica u Reki.

Građani su osim u besplatnoj kavi i čaju, kojima je častila gradonačelnica, uživali u vrlo raznolikom i kvalitetnom programu koji su svome gradu za rođendan poklonila djeca dječjih vrtića Tratinčice, Smiješka i Sv. Josipa, članovi gradskog Puhačkog orkestra i Plesnog studia Jump. Svoje umijeće pokazale su i Mažoretkinje grada Koprivnice, KUD Srce, učenici svih koprivničkih osnovnih škola, pjevački zbor Gimnazije Frana Galovića te plesna skupina O la la društva Naša djeca. Nastupio je još i mješoviti zbor i recitatori Kluba Mariška, uslužni obrt Kadenca te je prikazana predstava kroz pantomimu korisnika Vjetra i svjetlo, koprivničkog Franjevačkog samostana. Veliku je pažnju prisutnih privukla i predstava članova kluba Latica iz Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom.

Osim programa na trgu, subota je obilovala i događanjima izvan njega. Iza 16 sati započelo je obilježavanje dana MO Starigrad te Dan jabuka i Dan sv. Emerika zaštitnika MO Starigrad. Na sajmištu je održano tradicionalno letenje modela zrakoplova na daljinsko upravljanje, koje su sami izradili članovi aviomodelarske sekcije Zajednice tehničke kulture. U terapijsko-rekreacijskom centru Zvonko Pandurić – Stric na jezeru Jegeniš održani su i 7. sportski susreti branitelja u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Koprivničko-križevačke županije Sveti Nikola.

Koprivnička knjižnica je pak imala Dan otvorenih vrata knjižnice, a u Domu mladih održan je koncert pjevačkog zbora Gimnazije Frana Galovića.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pet plus

Predivna dama haljinicom istaknula savršenu liniju i pozirala nam za čistu peticu!

Ne znamo što točno ova predivna dama fotografira, ali znamo da je za nas namjestila savršenu pozu za fotku! Potpuno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×