Život jednog medija u današnjem je svijetu vrlo buran, promjenjiv i nepredvidiv. Zahtjevi čitatelja, tehnološki napredak, trendovi, ukus i interes javnosti, sve je to u stalnoj mijeni. Unatoč tome, ono što je posljednje četiri godine konstanta na medijskom prostoru Podravine i Prigorja je portal ePodravina.hr.

Četiri smo godine najčitaniji portal u županiji, medijski lideri Podravine i Prigorja, s vrtoglavim rastom posjeta i brojem čitatelja koji nas svakodnevno prate.

Slavimo četiri godine otkad smo evoluirali iz portala koprivnica.net i, sada već internetskog metuzalema, Partyloopa. U tom smo razdoblju stalno rasli, širili se, bili u svakom kutku Koprivničko-križevačke županije, ali i šire, informirali vas, zabavljali, iznenađivali, šokirali i uvijek bili i ostali dijelom vaše svakodnevice.

Što se promijenilo u godinu dana, od prošlog rođendana? Prepoznali smo interes čitatelja Podravine i Prigorja za temama i vijestima koje sežu i izvan granica županije, iako smo i dalje portal koji primarno pokriva ovo područje, u današnjem medijskom svijetu administrativne granice više ne postoje. Vi, naši čitatelji, želite znati sve i želite to znati odmah, a na nama je da pratimo vaše potrebe. Naravno, i dalje predvodimo trendove u videu, fotografijama, javljanjima uživo, izvještavamo vas, pišemo reportaže, životne priče, obrađujemo aktualne teme iz brojnih područja, uvijek smo i svugdje na terenu. Bili smo prvi portal koji je počeo pratiti cijelu Podravinu i Prigorje, prvi smo krenuli s javljanjima uživo preko Facebooka i video sadržajima na portalu, a sve to ide u prilog tome što nas prepoznajete kao lidere na medijskoj sceni.

A vas, naših čitatelja, sve je više i više. Primjerice, ePodravina bilježi golem rast i danas je u Hrvatskoj na vrhu s velikim regionalnim portalima poput Glasa Slavonije i Istarskog, koji imaju mnogo više stanovnika, pa samim time i potencijalnih čitatelja, na području koje pokrivaju.

Od prošlog rođendana, prema Google Analyticsu, broj pojedinačnih korisnika udvostručio se, sada vas je 2,7 milijuna, broj posjeta je 13,9 milijuna, a broj otvorenih članaka je čak 44 milijuna!

Izvor: Google Analytics

Samo u rujnu ove godine, portal je skupio preko dva milijuna posjeta i nevjerojatnih 6 milijuna i 200 tisuća otvorenih članaka! Najčitaniji članak u posljednjih 12 mjeseci otvorili ste čak 157 tisuća puta!

Osim na Google Analyticsu, mjerimo se i na Gemiusu, agenciji na kojoj se mjere svi relevantni nacionalni, regionalni i lokalni portali, a i tamo smo lideri među portalima Podravine i Prigorja.

Na Facebooku nas prati gotovo 39.000 ljudi, dok na Instagramu naše objave nestrpljivo čeka 4.500 pratitelja.

Za tehničko održavanje portala, kako bi sve bilo brzo, funkcionalno, bez zastoja i uvijek dostupno brine tvrtka Kosinus koja se bavi izradom web stranica, reklamnih materijala te multimedijalnih sadržaja, a u čijem je portal vlasništvu.

Sve ove brojke pokazuju jedno – imate povjerenja u nas da ćemo vam plasirati zanimljiv, atraktivan, informativan, profesionalan i aktualan sadržaj. I hvala vam na tome.

Nas ne bi bilo bez čitatelja, sve što radimo zapravo radimo prateći vaše interese i potrebe. Kao što računamo na vas da nas pohvalite kada dobro radimo, računamo i na to da nas pokudite kada pogriješimo, jer samo uz vaše reakcije možemo i dalje rasti, biti bolji, zanimljiviji, inovativniji i kreativniji.

Pratite nas i dalje, ovih dana pripremili smo vam razna iznenađenja i poklone u suradnji sa Slastičarnicom Zagorje, Salonom kože Klara, trgovinom Srnec Style, pizzerijom KC pizza, Komunalcem, restoranima Calypso, restoranom Stari grad, Turističkom agencijom Silvija Turist i frizerskim salonom Unikat!

Hvala vam što nas čitate i što ste dio ePodravina.hr obitelji, s nama već četiri godine, odnosno čitavih sedamnaest ako pribrojimo Partyloop i Koprivnica.net!

Na portalu ePodravina.hr oglašavaju se sve najrespektabilnije tvrtke s ovog područja, a oglasni prostor dijelimo s našim partnerom RTL-om, u suradnji s portalima emedjimurje.rtl.hr i varazdinski.rtl.hr. Oglašavajte se i vi na najčitanijem mediju u županiji i u suradnji s našim partnerima dođite do stotina tisuća čitatelja na cijelom sjeveru Hrvatske! Javite nam se na info@kosinus.hr i marketing@epodravina.hr za ponude i detalje.

čitam...