17.6 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

I Miranda Tatari u Veszpremu izvlačila kvalifikacijske grupe
I

Ne propustite

U Veszprem Areni u Mađarskoj, u nedjelju 26. svibnja, održan je ždrijeb kvalifikacija za ženski EHF EURO 2014, što će se održati u Mađarskoj i Hrvatskoj od 7. do 21. prosinca 2014. godine.

Izvlačenje su obavili predsjednik EHF-a Jean Brihault, glavni tajnik, Michael Wiederer i aktualne mađarske i hrvatske reprezentativke Zsuzsanna Tomori, Klara Szekeres, kao i Miranda Tatari iz Podravke te bivša hrvatska reprezentativla, direktorica Lokomotive, Klaudija Klikovac Bubalo.

Izravno su se kvalificirali Mađarska i Hrvatska, a 26 reprezentacija, koje će igrati kvalifikacije, svrstano je u pet skupina po četiri reprezentacije i dvije po tri. Dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake skupine plasirat će se na završni

Grupa 1: Danska, Ukrajina, Austrija, Litva; Grupa 2: Francuska, Island, Slovačka, Finska; Grupa 3: Crna Gora, Češla, Poljska, Portugal; Grupa 4: Španjolska, Nizozemska, Turska, Italija; Grupa 5: Švedska, Srbija, Slovenija, Švicarska; Grupa 6: Norveška, Rumunjska, Bjelorusija; Grupa 7: Rusija, Njemačka, Makedonija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×