dođite i pomozite donacijom

I naši županijski ligaši u Hlebinama, Mičetincu i Novigradu sakupljat će pomoć za malu Milu koja je digla Hrvatsku na noge

Sjajna je ovo gesta koja rastapa srca, a tim više što u njoj sudjeluju klubovi iz županijskih liga koji nisu sinonim za veliki novac i koji klub pokreću vlastitim novcem. Svaka čast dečki! 

10:00h
0
NK MIčetinac // Foto: Robert Rodman
Foto: Robert Rodman

Mila Rončević dvogodišnja je djevojčica koja je digla Hrvatsku na noge. U vrlo kratkom roku sakupljen je veliki iznos koji se svakog trena sve više bliži potrebnih 15 milijuna kuna za njeno liječenje.


Velika pomoć stiže sa svih strana, a u humanitarnom prikupljanju sredstava odlučili su sudjelovati i županijski nogometni klubovi. Tako će u Hlebinama Lipa ugostiti Tomislav iz Drnja, a u klubu su jednoglasno odlučili da će sav prihod od ulaznica uplatiti na žiro račun male Mile za liječenje.

Ništa drugačije neće biti ni u Mičetincu pored Đurđevca. Mičetinac će u sklopu 16. kola 3. ŽNL koje se igra danas u 16 sati odigrati utakmicu protiv NK Sabarije te tom prilikom sav prihod od ulaznica te donacije koje će sakupiti igrači i uprava Kluba uplatiti za liječenje male Mile Rončević!

– Dođite sutra na nogometno igralište u Mičetincu te kupnjom ulaznice pomognite maloj Mili! – poručuju iz NK Mičetinca.

Istu gestu organizira i NK Drava iz Novigrada Podravskog koja danas igra protiv Tehnike.

Sjajna je ovo gesta koja rastapa srca, a tim više što u njoj sudjeluju klubovi iz županijskih liga koji nisu sinonim za veliki novac i koji klub pokreću vlastitim novcem. Svaka čast dečki!

Maloj Mili možete pomoći uplatom na IBAN i žiro račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb HR2423400091511004008, SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X ili na IBAN i račun u Banki Kovanica Varaždin HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević” te model plaćanja 99.

Više o liječenju pročitajte ovdje. 

čitam...