20.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ISTEKAO JOJ ČETVEROGODIŠNJI MANDAT

Ida Šipek ponovo dobila povjerenje da vodi Dječji vrtić Tratinčicu
I

U mandatu Ide digli smo materijalna prava koja se nisu dirala 10, 11 godina. Bez takve ravnateljice to se ne bi moglo napraviti. Zahvaljujem joj i drago mi je da je iskazala ambiciju da ostane i dalje na ovoj funkciji – poručio je Jakšić.

Ne propustite

Ravnateljica Dječjeg vrtića Ida Šipek i iduće će četiri godine obnašati ovu funkciju, jednoglasni su kod donošenja odluke jučer bili gradski vijećnici.

Zbog skorog isteka mandata ravnateljice Ide Šipek, Upravno vijeće je raspisalo natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja. U propisanom roku zaprimljena je jedna prijava na natječaj i to upravo ona još uvijek aktualne ravnateljice.

Upravno vijeće Dječjeg vrtića na temelju zaprimljene natječajne dokumentacije, izvješća psihologinje o provedenom psihološkom testiranju i usmene prezentacije mandatnog plana kandidatkinje, donijelo je prijedlog za imenovanjem Ide Šipek, ravnateljicom na novi mandat od četiri godine.

Mišel Jakšić, gradonačelnik, podsjetio je kako je Ida Šipek pred četiri godine kada je preuzeo funkciju tada v.d. gradonačelnika, bila jedna od njegovih prvih kadrovskih promjena.

– I danas mislim, iako sam i tada rekao, da je to jedna od najboljih odluka i poteza. Veseli me da je tada, a osjeti se to i danas, vrtić Tratinčica dobio novi duh, viziju, novi drugačiji elan i polet i svakodnevni rad – naglasio je gradonačelnik. Dodao je i kako je tijekom ove četiri godine bilo teških situacija koje su se rješavale u hodu. Bilo je tu neplanskih, ali i planiranih investicija poput izgradnje novog vrtića u Starigradu.

– U mandatu Ide digli smo materijalna prava koja se nisu dirala 10, 11 godina. Bez takve ravnateljice to se ne bi moglo napraviti. Zahvaljujem joj i drago mi je da je iskazala ambiciju da ostane i dalje na ovoj funkciji – poručio je Jakšić.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×