14.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Igraonica Dodir // Nabavili multifunkcionalni interaktivni stol za bolje usvajanje novih znanja
I

Ne propustite

Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom u sklopu Projekta ”Dodir – Igramo se i učimo zajedno” nabavila je multifunkcionalni interaktivni stol u sklopu projekta koji je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Igraonicu Dodir polazi osamnaestero djece pod stručnim vodstvom Mirjane Šimek, mag. logoped., Biserka Vedriš, mag. logoped. i Ksenije Vukić, mag. rehab. educ.

Činjenica da u radu Igraonice već nekoliko godina koriste suvremenu računalnu tehniku, potakla ih je na nabavu tog stola kako bi polaznicima predškolske dobi omogućili još kvalitetniju rehabilitaciju.

Korisnici su vrlo zainteresirani i motivirani za rad, a takav pristup omogućuje brži uspjeh u terapiji. Korištenje interaktivnog stola u kontroliranim uvjetima pospješuje usvajanje novih znanja kod mlađe kronološke dobi te predčitalačkih i predmatematičkih vještina kod predškolaca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Subota

FOTO Špica prepuna lijepih i nasmijanih ljudi, evo koga smo sve “ulovili” fotoaparatom

Križevčanke i Križevčani slave rođendan svoga grada! Iako nam se toplo vrijeme malo skrilo, Prigorcima to nije "zasmetalo" kako bi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×