Besplatno zimovanje

Kako im je to samo palo na pamet; par tri dana uživao u hotelu Podravina pa dao petama vjetra

09:23h
0
Hotel Podravina // Foto: hotel-podravina.hr
Hotel Podravina // Foto: hotel-podravina.hr

Kada je trebalo platiti, oni su se pokupili i otišli. Rekli su “Evo, idemo sad u banku po novce” i nisu se više vratili, rekao je Boris Dvorski.

Policija je provedenim kriminalističkim istraživanjem pronašla problematične goste hotela Podravina u Koprivnici koji su na ne baš legalan način koristili njegove usluge.

Naime, 36-godišnjak i njegova pratilja s koprivničkog područja tri su dana boravili u hotelskoj sobi, a kada je došao trenutak da plate račun jednostavno su – pobjegli.

– Kada je trebalo platiti, oni su se pokupili i otišli. Rekli su “Evo, idemo sad u banku po novce” i nisu se više vratili. To je zakonski nezgodna situacija jer im morate vratiti dokumente, ne smijete ih zadržavati, a oni lagano išetaju iz hotela i pojeo vuk magare – objasnio nam je Boris Dvorski, vlasnik hotela.

Budući da je za korištenje hotelskih usluga potrebno dati svoje podatke, policija je uspjela utvrditi o kome je riječ. Hotel je oštećen za više stotina kuna, a protiv 36-godišnjaka podnesena je kaznena prijava zbog prijevare.

čitam...