Svi na Šodericu

Imamo dobitnike ulaznica za veliki Partyloop Open Air

20:00h
0
Partylop Open Air // Foto: Arhiva

Čestitamo našim čitateljima koji su tijekom ovog tjedna sudjelovali u nagradnoj igri i osvojili po dvije ulaznice za Partyloop Open Air. Popis dobitnika nalazi se niže u tekstu.

Kao što smo već pisali, Partyloop se u velikom stilu vraća nakon tri godine pauze na vrlo atraktivnoj lokaciji jezeru Šoderica.

Svi vi koji ovih dana živite za nogomet možete odahnuti, pripremili veliko platno tako da možete uživati u direktnom prijenosu utakmice Hrvatska – Portugal, a prvih 600 posjetitelja na ulazu dobiva gratis pivo – jer ne možete navijati suhog grla.

Uz kvalitetnu elektronsku glazbu posjetitelji će uživati i u vrhunskom vizualnom spektaklu, video projekcijama te spektakularnoj rasvjeti i odličnoj ugostiteljskoj ponudi.

Headlineri ovogodišnjeg spektakla su Stanny Abram iz Slovenije, Miss Sunshine iz Osijeka te svima dobro znani Krnya iz Križevaca, čiji će nastup uživo na električnoj gitari začiniti Ferzzo.

Ako vam prijevoz predstavlja problem još jednom možete odahnuti, Čazmatransovi navijački autobusi vozit će iz centra Koprivnice kod fontane na jezero Šoderica u subotu u 18, 19 i 20 sati, a povratak je organiziran u 5 sati ujutro. Za svaku turu osigurana su po dva autobusa.

Uz Open Air događaje nezaobilazno je kampiranje, koje je moguće u prostoru kampa. Za posjetitelje Partyloopa cijena kampiranja je 20 kuna po osobi uz gratis spuštanje na zip-lineu u adrenalinskom parku, a svakog od vas očekuje i 25 posto popusta na cijenu prolaska kroz cijeli adrenalinski park.

Bez obzira na ishod utakmice, očekujemo slavljeničko raspoloženje i party do jutra.

Zagrijavanje počinjemo danas uz Krnyu, Maxo-a i Liquid9 od 21 sat.

Sretni dobitnici ulaznica, koji, ako već nisu, svoje ulaznice mogu podići na ulazu na dan događaja od 18 sati, uz predočenje osobne iskaznice, su:

Nikola Šamonik, Đelekovec
Sara Ritonja, Kloštar Podravski
Igor Štefić, D.Dubrava
Tajana Rižner, Sokolovac
Ana-Marija Vertuš, Starigrad, Koprivnica
Mihaela Juriša, Koprivnica
Dominik Betti, Koprivnica
Brigita Horvat, Rasinja
Petra Kraljić, Drnje
Saša Juriša, Koprivnica

Vidimo se na Patryloop-u!