Na Šodericu vas vozi Čazmatrans

Pratite utakmicu na velikom platnu na Partyloop Open Airu na Šoderici i slavite do jutra

15:38h
0
Ovogodišnji Partyloop Open Air privukao je oko 2000 posjetitelja // foto: Marko Horvat
Partyloop Open Air // Foto: Marko Horvat

Nogometna groznica neće zaobići ni Partyloop Open Air i posjetitelji će uživati u direktnom prijenosu utakmice Hrvatska -Portugal na velikom platnu, a prvih 600 na ulazu dobiva gratis pivo.

Pokrenut kao internetski portal prije točno 14 godina, Partyloop je kroz godine izrastao u brend na čiji spomen svi ljubitelji urbane kulture i noćnog života načule uši.

Nakon tri godine pauze organizatori su najavili veliki povratak na atraktivnoj Šoderici jer ni jedan stadion ili dvorana ne može konkurirati jezeru i prirodi ispod zvjezdanog neba.

Posjetitelji će uz kvalitetnu elektronsku glazbu uživati i u vrhunskom vizualnom spektaklu, video projekcijama te spektakularnoj rasvjeti i odličnoj ugostiteljskoj ponudi.

Headlineri ovogodišnjeg spektakla su Stanny Abram iz Slovenije, Miss Sunshine iz Osijeka te svima dobro znani Krnya iz Križevaca, čiji će nastup uživo na električnoj gitari začiniti Ferzzo.

Atmosfera s jednog od Partyloop evenata // Foto:arhiva
Atmosfera s jednog od Partyloop evenata // Foto:arhiva

Svi oni kojima prijevoz stvara problem mogu odahnuti, Čazmatransovi navijački autobusi vozit će iz centra Koprivnice kod fontane na jezero Šoderica u subotu u 18, 19 i 20 sati, a povratak je organiziran u 5 sati ujutro. Za svaku turu osigurana su po dva autobusa.

Uz Open Air događaje nezaobilazno je kampiranje, koje je moguće u prostoru kampa. Za posjetitelje Partyloopa cijena kampiranja je 20 kuna po osobi uz gratis spuštanje na zip-lineu u adrenalinskom parku, a svakog od vas očekuje i 25 posto popusta na cijenu prolaska kroz cijeli adrenalinski park.

Bez obzira na ishod utakmice, očekujemo slavljeničko raspoloženje i party do jutra.

Zagrijavanje počinjemo u petak uz Krnyu, Maxo-a i Liquid9 od 21 sat.

Partyloop Plakat
Partyloop Plakat