Plod dugogodišnjeg rada

Imamo sretnika koji će naučiti sve o komunikacijskim vještinama iz knjige vodećih hrvatskih stručnjaka

Knjiga je plod dugogodišnjeg rada i praktičnog iskustva u području informacijskih i komunikacijskih znanosti.

19:00h
0

Portal ePodravina za svoje je čitatelje pripremio knjigu vrhunskih hrvatskih stručnjaka, koja će svakoga naučiti baš sve što trebaju znati o uspješnoj komunikaciji.

Kako bi vam pomogli u nastojanju da vaša verbalna i neverbalna komunikacija bude što uspješnija i učinkovitija, marketinški stručnjak Kamilo Antolović i vodeći hrvatski stručnjak na polju interpersonalne komunikacije, ujedno i profesor na Sveučilištu Sjever, doc. dr. sc. Nikša Sviličić, sabrali su svoja znanja i praktična iskustva u sjajnu novu knjigu “Komunikacijske vještine“.

Dobitnica ove knjige je Ana Basilj, čestitamo!

Knjiga je plod dugogodišnjeg rada i praktičnog iskustva u području informacijskih i komunikacijskih znanosti i predstavlja do sada najkompletniji prikaz iz te znanstvene discipline. Sadržaj knjige u kojoj se razmatraju komunikacijski teorijski modeli kroz prizmu svakodnevnih životnih i poslovnih situacija raspoređen je u četiri veća poglavlja (Komuniciranje – interpersonalna komunikacija, Verbalno i Neverbalno u interpersonalnoj komunikaciji te Javni govor i nastup, trema i strah) te jedno s podacima istraživanja interpersonalne komunikacije i separatom o govoru tijela.

čitam...