5.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Plod dugogodišnjeg rada

Imamo sretnika koji će naučiti sve o komunikacijskim vještinama iz knjige vodećih hrvatskih stručnjaka
I

Knjiga je plod dugogodišnjeg rada i praktičnog iskustva u području informacijskih i komunikacijskih znanosti.

Ne propustite

Portal ePodravina za svoje je čitatelje pripremio knjigu vrhunskih hrvatskih stručnjaka, koja će svakoga naučiti baš sve što trebaju znati o uspješnoj komunikaciji.

Kako bi vam pomogli u nastojanju da vaša verbalna i neverbalna komunikacija bude što uspješnija i učinkovitija, marketinški stručnjak Kamilo Antolović i vodeći hrvatski stručnjak na polju interpersonalne komunikacije, ujedno i profesor na Sveučilištu Sjever, doc. dr. sc. Nikša Sviličić, sabrali su svoja znanja i praktična iskustva u sjajnu novu knjigu “Komunikacijske vještine“.

Dobitnica ove knjige je Ana Basilj, čestitamo!

Knjiga je plod dugogodišnjeg rada i praktičnog iskustva u području informacijskih i komunikacijskih znanosti i predstavlja do sada najkompletniji prikaz iz te znanstvene discipline. Sadržaj knjige u kojoj se razmatraju komunikacijski teorijski modeli kroz prizmu svakodnevnih životnih i poslovnih situacija raspoređen je u četiri veća poglavlja (Komuniciranje – interpersonalna komunikacija, Verbalno i Neverbalno u interpersonalnoj komunikaciji te Javni govor i nastup, trema i strah) te jedno s podacima istraživanja interpersonalne komunikacije i separatom o govoru tijela.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Fešta

[FOTO/VIDEO] KONCERT ZA PAMĆENJE Jole napunio dvorište Starog grada, Đurđevčani pjevali sve hitove

"Nosi mi se bijela boja", "Tijelo ko remek djelo" samo su neki od hitova popularnog Joleta koji su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×