Umjesto gomilanja otpada

Imate stare i neispravne lampice za bor? Evo gdje ih možete sigurno odložiti i čuvati okoliš

Ako niste u mogućnosti da određene dane zbrinete žuruljice na navedena mjesta, iste možete besplatno predati na Reciklažnom dvorištu.

12:43h
0
Foto: komunalac.hr

Ako imate staru i neispravnu dekorativnu rasvjetu, možete ju odložiti na mjesta koja je osigurao Komunalac.


– Lampice na boru vam više ne svijetle ili su jednostavno stare i opasne za ponovnu uporabu? Blagdansko ukrašavanje doma i božićne jelke uvijek dovodi do stvaranja dodatnog otpada. Gradsko komunalno poduzeće Komunalac Vas stoga poziva da lampice s jelke skinete i za okoliš se pobrinete – kažu iz tvrtke.

Od 9. siječnja 2020. godine na tri lokacije u gradu Koprivnici biti će postavljene posebne kante u koje će građani moći odložiti staru i potrganu dekorativnu rasvjetu.

Lokacije:

  1. Upravna zgrada Komunalca, Mosna 15
  2. Dom mladih Koprivnica, Hrvatske državnosti 10
  3. Prostor gradske tržnice, Ulica Đure Estera 1/A

Ovom akcijom Gradsko komunalno poduzeće Komunalac želi građane osvijestiti o pravilnom zbrinjavanju i recikliranju otpada, a ne gomilanju na odlagalište otpada. Naglasak akcije je na smanjenju otpada, posebice miješanog komunalnog otpada i otpada kojeg se građani rješavaju na ekološki neprihvatljiv način.

Ako niste u mogućnosti da određene dane zbrinete žuruljice na navedena mjesta, iste možete besplatno predati na Reciklažnom dvorištu Komunalac d.o.o. Koprivnica, A. Daničića 5, Koprivnica (Poslovna zona Dravska).

čitam...