19.9 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
facebook i instagram

Imate svoj biznis? Ne znate kako do kupaca? Prepustite uigranoj ekipi Kosinusa vaš marketing na društvenim mrežama
I

Profil ili stranica na društvenim mrežama vaše su dvorište u koje svraćaju i naviruju mnogi. Neka im se taj “izlet” po glavi mota još danima.

Ne propustite

Imate svoj privatni biznis? Veliki ili mali, nebitno.

U današnje je vrijeme najvažnije da ste prisutni na društvenim mrežama te putem njih jasno i učestalo komunicirate sa svojim korisnicima i na vama svojstven način im nudite svoje proizvode.

Neka kupci razmišljaju o vama

Prvenstveno Facebook i Instagram, današnji su prozori u tuđe dvorište preko kojeg svakodnevno doznajemo nove informacije, skupljamo motivaciju i izazivamo konkurenciju.

Gradski kandelaber na kojem smo pregledavali plakate o nadolazećim koncertima ili prodajnim akcijama izgubio je svoju svrhu i smisao. Sve informacije danas nam ulijeću čim progledamo, s prvim zrakama sunca, direktno u spavaću sobu.

Ono što pustite van, vašeg kupca ili potencijalnog korisnika mora natjerati da o vama misli još neko vrijeme nakon što ode s vašeg profila. Ok, ako ste uspjeli i dobro zabacili udicu, dobra je šansa da će se vratiti.

Budite prisutni ili vrhunski ili nikako

S druge pak strane, nekvalitetnim radom možete samo udaljiti korisnike od svog brenda te iz tog razloga nemojte ni počinjati dok niste spremni prepustiti se i posvetiti se poslu. Informacija, koncentracija, motivacija…nekad vam fali baš nešto od toga da bi sve dobilo svoj smisao. Srećom, tu nastupamo mi.

Uigrana ekipa Kosinusa nudi vam priliku da se putem društvenih mreža, Facebooka i Instagrama, na pravi način probijete do svojih korisnika. Marketing na društvenim mrežama uključuje objavljivanje postova, oglašavanje, ciljanje potencijalnih kupaca i pružanje korisničke podrške.

Tekstovi, fotografije, VR šetnje, 360° snimke interijera, snimke iz zraka

Uz rad na vašim društvenim mrežama, uz vrhunske fotografije, videe te tekstove koji privlače kupce, radimo napredne multimedijalne virtualne šetnje s podrškom za VR naočale.

Šetnje, primjerice vašim prostorom, temeljene su na 360° snimkama interijera, eksterijera, iz zraka, te 360° video snimkama.

Nudimo i uslugu live video streminga u HD kvaliteti, s do 4 kamere na otvorenim ili zatvorenim lokacijama.

Obratite nam se s punim povjerenjem i prepustite komunikaciju s pratiteljima. Jačamo vaš brend uz pomoć naših profesionalnih fotografa, snimatelja, novinara te kreativne i educirane ekipe.

Jačamo vaš brend 

Ujedno, tvrtka Kosinus već dugi niz godina izrađuje web stranice, web shopove, sve reklamne materijale te kompletni vizualni identitet za vašu tvrtku.

Možemo se pohvaliti ogromnim brojem naših zadovoljnih korisnika kojima smo izradili web stranice, a iskustvo s društvenim mrežama gradili smo prvenstveno na Facebooku i Instagramu portala ePodravina.hr.

Kompletni vizualni identitet, od web stranice i reklamnih materijala te na kraju i vođenje Facebooka i Instagrama radimo za karting stazu BOX707 te smo u kratkom roku ostvarili veliki doseg potencijalnih korisnika i vlasniku osigurali siguran start poslovanja.

Paket kompletnog vizualnog identiteta, web stranice i oglašavanja

Ono što radimo možete vidjeti posjetite li Facebook stranicu Šaptači devama, stranicu Kultura u Fokusu i Media Pich, Facebook profil Frizerskog studija Frajla, Facebook stranicu OPG Grošek, Apartmana Kopriva, prije i tijekom manifestacije vodili smo Facebook Renesansnog festivala i mnoge druge.

Korisnike je nužno u kontinuitetu podsjećati na vlastitu prisutnost, što znači doslovce iskakati iz paštete jer, baš kako kaže ona stara narodna, ponavljanje je majka znanja. Istovremeno ne znači da sadržaj koji im plasirate može biti bilo kakav. Vaš pristup publici mora biti originalan i kreativan, u protivnom, bolje da ne objavljujete ništa.

Profil ili stranica na društvenim mrežama vaše su dvorište u koje svraćaju i naviruju mnogi. Neka im se taj “izlet” po glavi mota još danima.

Nudimo i pakete kompletnog vizualnog identiteta uz vođenje Facebooka i Instagrama, a ujedno i PROMO članaka te oglašavanja na portalu epodravina.hr! Obratite nam se s punim povjerenjem i unaprijedite svoje poslovanje!

Kosinus promidžba i usluge
Ivana Generalića 3/1
Martinovka, prvi kat
Tel: 048 626846
mail: info@kosinus.hr

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slavlje

[FOTO/VIDEO] VELIKA PROSLAVA! DVD Koprivnica slavi s građanima 150 godina postojanja, pogledajte djelić dobre atmosfere

Dobrovoljno vatrogasno društvo Koprivnica obilježava 150 godina postojanja! Kroz tri dana priredili su razne aktivnosti za građane Koprivnice, tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×