16.8 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Imput Mop 2.0 – ponovo zanimljiv festival multimedije u Varaždinu
I

Ne propustite

Od 24. do 31. svibnja u Varaždinu će se održati drugi festival multimedije pod nazivom Imput Mop 2.0. Tijekom tjedan dana festivala posjetitelje očekuje mnoštvo zanimljivih sadržaja, od radionica i predavanja do izložbi i partyja.

Ovogodišnji “must see” svakako je interaktivna instalacija renomiranog umjetnika i performera Ivana Marušića Klifa, dobitnika nagrade publike na nedavno završenoj izložbi T-HTnagrada@msu.hr, koja će biti postavljena u Palači Herzer Gradskog muzeja Varaždin.

Uz Klifovu instalaciju, u Palači će tijekom sedam dana biti izloženi i najbolji radovi studenata multimedije Veleučilišta u Varaždinu – 3D animacije, fotografija i grafički dizajn područje illustracija.

Pored zabavno-umjetničkih sadržaja, publika će imati priliku educirati se na mnogim zanimljivim predavanjima vodećih stručnjaka u području dizajna te dati oduška svojoj kreativnosti na raznim multimedijalnim radionicama. Dan edukacije će svakako biti subota, 25. svibnja, kad će u Kinu Galerija glavnu riječ voditi poznati dizajneri i kreativci digitalnog sadržaja, Igor Manasteriotti i Mia Marić, Nenad Vukušić, Tin Kadoić, Ana Penović i Vladimir Končar.

Ako ste se ikad zapitali kako producirati glazbu, grafički dizajnirati, kako izraditi mobilnu aplikaciju ili možda osvojiti Microsoftovu stipendiju, odgovore na ta i mnoga druga pitanja možete potražiti na radionicama u Kinu Galerija i Palači Herzer.

Organizatori će, kao i prošle godine, pružiti posjetiteljima i multimedijalnu zabavu, a za potpuni audio-vizualni udar na čula pobrinut će se raegge/dub ekipa Balkan’s HiFi & MC Big OZ, popularni CFSN DJ’s, producent Examine i domaći Šuškavac kolektiv uz podršku VJ umjetnika u prostorima Mea Culpa cluba i Ritz Lounge bara.

Imput Mop 2.0 ove godine zajednički predstavljaju udruga Imput  i organizacija Studentskog zbora Veleučilišta u Varaždinu uz pokroviteljstvo VELV-a koje je u procesu intergracije s Medijskim sveučilištem.

Kako vam ni jedna novost ne bi promaknula te kako bi o svemu bili pravovremeno informirani, pratite Imput Mop 2.0. na Facebook stranici (http://www.facebook.com/ImputMop) i eventu (http://www.facebook.com/events/536794523033977).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To je to

Tko ima bolji stil? Ove dvije zgodne frendice očaravaju, svaka ima svoj tajni adut

Zgodne frendice na špici su ovog vikenda privukle pozornost svojom bezbrižnom elegancijom. Kad bi morali i birat čiji nam se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×