epidemija

INA benzinska u Virju je zatvorena, jedan djelatnik pozitivan na Covid-19

Sve je krenulo s đurđevačkog kvartovskog turnira gdje se jedan od igrača pokazao pozitivnim, a sve nakon povratka s mora.

10:03h
0
Foto: ePodravina

Nakon nekoliko tjedana primirja koronavirus ponovno divlja po Hrvatskoj. I u našoj županiji svi su na oprezu, pogotovo nakon što se posljednjih nekoliko dana pojavljuje više slučajeva koronavirusa.

Sve je krenulo s đurđevačkog kvartovskog turnira gdje se jedan od igrača pokazao pozitivnim, a sve nakon povratka s mora. Kasnije se ispostavilo da je zaražen i njegov suigrač iz ekipe koji je ujedno i djelatnik INA-e te radi u poslovnici u Virju.

Jedan je to od razloga zbog kojega je zatvorena INA poslovnica u Virju, a na vratima stoji obavijest da je ‘zatvorena do daljnjega’, ne navodeći razlog. Pošto je dotični muškarac dolazio na posao nakon odigranog uličnog turnira, poslovnica je zatvorena, a neslužbeno doznajemo da ne rade zbog nedostatka djelatnika, s obzirom na to da je dio njih iz jedne smjene, koji su radili sa zaraženim, u samoizolaciji. Ujedno su i godišnji su odmori pa su ostali radnici raspoređeni po okolnim poslovnicama, kao što je ona u Đurđevcu.

Poslali smo i službeni upit INA-i o razlozima zatvaranja poslovnice, a njihov odgovor možete pročitati OVDJE.

INA je poslala objašnjenje zašto je zatvorena njihova poslovnica u Virju, evo što kažu

Podsjetimo, jučer su ustanovljena tri nova slučaja zaraze u Koprivničko-križevačkoj županiji, dva s đurđevačkog i jedan s koprivničkog područja. Trenutno je 19 aktivnih slučajeva zaraze koji su svi na kućnom liječenju, a u samoizolaciji se nalazi 91 osoba.

Foto: ePodravina

čitam...