9 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
upit

INA je poslala objašnjenje zašto je zatvorena njihova poslovnica u Virju, evo što kažu
I

Navode kako je istina da je djelatnik zaražen, no on nije dolazio na posao od 19. kolovoza otkad je u samoizolaciji. Isto tako, poslovnica će početi raditi početkom rujna. 

Ne propustite

Pisali smo danas kako je poslovnica INA-e u Virju zatvorena zbog koronavirusa, odnosno zaraze jednog od zaposlenika. Na vratima stoji obavijest da je ‘zatvorena do daljnjega’, ne navodeći razlog.

Poslali smo upit u tvrtku INA, a sada je stigao i odgovor. Navode kako je istina da je djelatnik zaražen, no on nije dolazio na posao od 19. kolovoza otkad je u samoizolaciji. Isto tako, poslovnica će početi raditi početkom rujna.

– Testiranjem je utvrđeno da je jedan zaposlenik INA Grupe na maloprodajnom mjestu Virje pozitivan na COVID-19. Zaposlenik se nalazio u samoizolaciji od srijede 19. kolovoza zbog sumnje u mogućnost zaraze i nije dolazio na maloprodajno mjesto. Ima blage simptome i nalazi se na kućnom liječenju. Obavješten je Stožer civilne zaštite te epidemiološka služba koja je provela anketiranje i epidemiološki izvid te su odmah poduzete sve naložene mjere na lokaciji. Zbog temeljite dezinfekcije maloprodajnog mjesta lokacija je privremeno zatvorena, a kupci su preusmjereni na najbliže otvoreno maloprodajno mjesto u Đurđevcu. Otvaranje lokacije očekuje se početkom rujna uz nastavak pridržavanja svih zaštitnih mjera. Nadamo se brzom oporavku našeg kolege – stoji u odgovoru INA-e.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti