tvoj svijet-tvoj paket

Inovativni paketi tekućih računa za građane u POBI

Tvoj svijet – tvoj paket. POBA ima savršen paket tekućih računa za tebe

14:05h
0
poba scaled

Prateći trendove na tržištu i potrebe svojih klijenata, Podravska banka pruža 6 inovativnih paketa tekućeg računa gdje na jednom mjestu možete ugovoriti cijeli paket usluga prema vašim preferencijama.

Paketi tekućih računa – PobaPOP, PobaZEN, PobaZEN+, PobaHIT, PobaPRO i PobaTOP, kreirani su na način da sadrže ponešto za svaku dobnu skupinu. Tako su za zaposlene u ponudi tri različita paketa – PobaHIT, PobaPRO i PobaTOP, a svaki će Vam uvelike olakšati vođenje financija. Uz brojne bankarske usluge, paketi sadrže i dodatne usluge kao što su pomoć na cesti, putni anđeo, paket osiguranja od nezgode i Autopass, a sve u rasponu cijena od 35-85 kn mjesečno. Svaki paket je specifičan pa tako kupnjom PobaHIT paketa ostvarujete 8 bankarskih usluga od kojih je i povoljnija naknada za MasterCard podjelu na rate. Ako planirate početi investirati u financijske instrumente ili to već činite uz PobaPRO paket ostvarujete niže naknade za brokerske usluge i skrbništvo, dok PobaTOP nudi najveći raspon od čak 15 bankarskih pogodnosti kao što su MasterCard Gold kreditna kartica s odgodom i mogućnost korištenja jednog opunomoćenika po svakom računu.

Podravska banka je poznata i po tome koliko se zalaže za financijsku pismenost kod mladih. Vrlo je važno poticati financijsku aktivnost i razumijevanje od malih nogu kako bi kasnije u životu donosili što bolje financijske odluke te tako sebi i bližnjima omogućili bolji život. Kako bi ta prilika bila dostupna svim studentima, kreiran je PobaPOP paket koji za 0 kn mjesečno osigurava izradu debitne kartice za plaćanje i podizanje novca te 7 dodatnih bankarskih usluga uključujući i mobilni pristup računu.

Svjesni da je uvijek dobro imati karticu pri ruci kada zatreba džeparac za unuka, za umirovljenike su u ponudi dva paketa, PobaZEN sa cijenom od 25 kn te PobaZEN+ za 30 kn mjesečno. Troška kartične članarine nema, a dobro će doći i savjeti i pogodnosti koje pruža premium zdravstvena asistencija, također uključena u paket. Od dodatnih pogodnosti za starije tu je i Medins Basic, paket osiguranja od nezgoda za umirovljenike te različiti popusti na osiguranje imovine. Osim toga, tu je i dodatna opcija ugovaranja isplate mirovine 1. u mjesecu. Kako bi rekli naši stari: „Iskusno će oko odmah prepoznati dobru priliku“.

Koji si ti paket?

Više informacija o novim POBA paketima tekućeg računa potražite na www.poba.hr ili na telefon Info centra 072 20 20 20.