opg

Inovativni program za mlade kreiran u Koprivničkom poduzetniku – počinje Taste the idea – food&tech bootcamp

Što je to hrana budućnosti? Koja su inovacije u proizvodnji hrane? Kako iskoristiti EU fondove za razvoj poslovanja? Kako ispuniti očekivanja gosta? Sve to i mnogo više saznati ćete ukoliko se prijavite na Taste the idea – food&tech bootcamp.

12:04h
0

Ukoliko razmišljate o pokretanju poslovanja te vas zanimaju moderni pristupi u proizvodnji i preradi hrane ovo je idealan program na kojem ćete se upoznati s najnovijim dostignućima na ovom području.

Mentori “Taste the idea – food&tech bootcampa” vlasnici su OPG-ova, enolozi, sveučilišni profesori, prehrambeni tehnolozi, stručnjaci za istraživanje i razvoj u području hrane. Pod vodstvom vrhunskih mentora (Jasmina Ranilović – Podravka, Bojan Šarkanj – Sveučilište Sjever, Igor Gorički – OPG Igor Gorički,  Goran Vrabec – Volim Ljuto, Luka Košćak – Vinarija Kostanjevec, Jasmina Rakić Horvat – Seoski turizam Rakić) na praktičnim primjerima polaznici će dobiti informacije o eko proizvodnji, načinu kako financirati svoju poslovnu ideju, upoznati se s modernim načinima uzgoja hrane. Osim navedenog, kroz program zainteresiranima se pruža mogućnost naučiti što je potrebno kako bi se privukli i zadržali gosti i kupci svojih proizvoda te što je dodana vrijednost kojom se možete istaknuti i p(o)stati konkurenti.

Programom će polaznici steći znanja o najnovijim tehnologija i njihovoj važnosti u proizvodnji i preradi hrane, interaktivno raditi na oblikovanju poslovnog modela, čuti od iskusnih o zaprekama s kojima su se susreli prilikom pokretanja poslovanja. Program će upotpuniti brojni gosti predavači – kuhari, nutricionisti, pivari, biohackeri, a cjelokupna priča biti će zaokružena odličnom hranom koja će tematski nadopunjavati sadržaj edukacija.

Bootcamp traje sedam tjedana (20. 5. –  5. 7. 2019), svaki tjedan u nekoliko termina edukacije održava jedan mentor te mu se na prvom terminu pridružuje gost predavač. Edukacije su besplatne, a naglasak je na praktičnom radu, učenju na primjerima iz prakse i interaktivnoj edukaciji. Broj prijava je ograničen na 15 osoba.

 “Taste the Idea – food&tech bootcamp” počinje 20. svibnja u 16 sati u Poduzetničkom inkubatoru, Dravska 17.

Prijavite se putem linka: https://forms.gle/enQ4YLrxTXAqun6J8

Više o programu, mentorima i temama saznajte na: https://www.inkubator.info/taste-the-idea/

Iako je program namijenjenim mladim nezaposlenim osobama 20 – 29 godina (izvanredni studenti, osobe koje aktivno traže posao, osobe prijavljene na hzz-u), na Taste the idea – food&tech bootcamp mogu se prijaviti svi zainteresirani (oni koji su vlasnici OPG-ova, ugostitelji, vinari ili oni koji imaju ideju i trebaju više informacija za njezin razvoj ili oni koje zanimaju edukacije iz područja koje ovaj bootcamp pokriva)

Taste the idea – Food&Tech bootcamp dio je projekta PARTNERSTVO ZA SVE 2. Odobren je za financiranje od strane Europske unije u okviru poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ iz Europskog socijalnog fonda. Projekt traje od 14.05.2018. do 13.11.2020. godine, njegova ukupna vrijednost je 1.999.427,02 HRK (Sufinanciranje od strane EU je 99,08%). Nositelj projekta je PORA KKŽ, a u projekt su uključena još 5 partnera  Koprivničko-križevačka županija, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Koprivnički poduzetnik d.o.o.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Koprivničkog poduzetnika.
Za više informacija o EU fondovima http://www.strukturnifondovi.hr/.
Za više informacija o Operativnom programu Učinkoviti ljudski potencijali http://www.esf.hr

 

čitam...
Loading...