26.8 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sve osiguravajuće kuće

InsurPad, prva kontaktna platforma u Hrvatskoj, u par koraka do upita za sve vrste osiguranja
I

Korisnik u par koraka izradi upit, osiguranja nakon upita korisniku daju ponudu i korisnik odlučuje gdje mu je najkvalitetnija polica.

Ne propustite

InsurPad je prva kontaktna platforma u Hrvatskoj koja našeg korisnika na temelju njegovog upita spaja sa svim osiguravajućim kućama. Time mijenjaju pretraživanje osiguranja i pojednostavljuju cijeli proces, čineći ga lakšim i intuitivnim. Ovim modelom poštuje se svačije vrijeme i novac.

U par koraka do upita – za automobilsko, kasko, putno i uskoro zdravstveno osiguranje

Korisnik u par koraka izradi upit za osiguranje, nakon upita korisniku daju ponudu i korisnik odlučuje gdje mu je najkvalitetnija ili pak najpovoljnija polica. InsurPad korisniku daje podatke za plaćanje i korisnik plaća policu direktno osiguravatelju, čineći svaku transakciju sigurnom i zaštićenom.

Korisnicima omogućavaju odabir za obvezno automobilsko osiguranje, kasko, putno i sljedeći mjesec, zdravstveno osiguranje. A sve to su u mogućnosti učiniti iz udobnosti svog doma, bez papirologije – potpuno digitalno.

InsurePad, osiguranje
U nekoliko online koraka do obaveznog osiguranja automobila

Fokus su mladi, digitalni korisnici koje kontaktiraju samo na njihov zahtjev

Poslovni model je potpuno fokusiran na mlade, digitalne korisnike. Naravno, na platformi nema dobnog ograničenja, što znači da svatko tko ima mobitel/laptop može kreirati upit i koristiti InsurPad kao kontakt s osiguravajućim kućama.

InsurPad je potpuno digitalan. Komunikacija se događa isključivo na zahtjev korisnika. Ne zovu, ne šalju suvišne mailove niti push notifikacije. Korisnik ima predefiniranu opciju zabrane kontaktiranja od strane osiguravajućih kuća.

InsurPad surađuje s vodećim osiguravajućim kućama i agencijama

InsurPad korisnike spaja sa vodećim osiguravajućim kućama i agencijama, sve na jednom mjestu. Trenutno surađuju sa sedam osiguravajućih vodećih kuća, s drugima su u procesu sklapanja ugovora, i s vodećim agencijama na tržištu.

Cijeli poslovni model izrađuje se posljednje tri godine. Krajem prošle godine izrađen je software od korisničkog računa do plaćanja. Integriran je chat i kao krajnja opcija korisnička služba, osoba, kao kanali komunikacije s korisnikom, a u krajnjim su koracima integracije i WhatsApp-a. Platforma je potpuno funkcionalna, testirana s pravim policama osiguranja i uspjeli su isposlovati najbolje ponude i police za dosadašnje korisnike. Krenuli su od 1.1.2024. na našem tržištu, a krajem godine šire se na područje istočne Europe.

InsurePad, osiguranjeTim InsurPad-a konstantno radi na poboljšanjima

Kupci su mladi ljudi u svojim 20-tim godinama koji će za par godina mijenjati svijet. Apsolutno sve postaje digitalno za razliku od trenutno tradicionalne industrije. InsurPad kao platforma reagira izuzetno brzo s danim ponudama, s trenutnim prosjekom za izdavanje krajnje ponude od petnaest minuta. Kroz 2-3 mjeseca namjeravaju doći do toga da se automatski pronađe najbolja ponuda za korisnika i prikaže mu se kao odabir koji rezultira instantnim generiranjem police.

InsurPad nije osiguravateljsko društvo, stoga su cijene određene od strane osiguravajućih kuća i agencija koje pružaju ponude.

InsurePad, osiguranje

Pojednostavimo osiguranje – prepustite se prednostima tehnologije

– Želimo dovesti pitanje osiguranja u svijetu na novu razinu, onako kako ju mi zamišljamo. Cilj nam je da se osiguranje svede na potrebu prikazanu kao podsjetnik na uređaju našeg korisnika, koja se može zadovoljiti uz nekoliko klikova. Sve pozadinske procese pretraživanja i usporedbi će automatizmom odraditi naš sustav, a korisnik će jedino morati odabrati i uživati u prednostima koje mu takva tehnologija može pružiti – napominju iz InsurPad-a.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćno

Sud “odrezao” trgovačkom lancu kaznu jer su u Koprivnici prodavali kontaminirani sok!

Koprivnički je sud kaznio, nepravomoćno, trgovinu Plodine s 2400 eura, a odgovornu osobu sa 600 eura. Inspekcija je utvrdila...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×