U svrhu pisanja završnog rada

Ispunite anketu studenta novinarstva o našem portalu

11:03h
0
Ilustracija // Foto: Inimage

Nikola je student treće godine preddiplomskoga sveučilišnog studija novinarstva na Sveučilištu Sjever, a kao temu završnog rada odabrao je “Uređivačku politiku i medijsku publiku portala sjeverozapadne Hrvatske”.

Čitatelj Nikola Horvat poslao nam je anketu o našem portalu čiji su mu rezultati potrebni za pisanje završnog rada te nas je zamolio da je objavimo kako bi na taj način došao do što više čitatelja.

Nikola je inače student treće godine preddiplomskoga sveučilišnog studija novinarstva na Sveučilištu Sjever, a kao temu završnog rada, a i navedene ankete, odabrao je “Uređivačku politiku i medijsku publiku portala sjeverozapadne Hrvatske”.

U fokusu njegova istraživanja je šest medija iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije, a upravo je naš portal jedan od odabranih šest.

Kako biste Nikoli pomogli u pisanju završnog rada te istodobno nama poručili što vam se kod nas sviđa, a što ne – izdvojite nekoliko minuta svog vremena i ispunite kratku anketu, čiji link možete pronaći ovdje:

Anketa na temu – Uređivačka politika i medijska publika portala sjeverozapadne Hrvatske – Epodravina

čitam...