hrvanje

Ivan Lončarić  i Alen Fodor na pripremama seniorske reprezentacije

00:56h
0
Foto: HK Podravka

 

Ivan Lončarić i Alen Fodor nalaze se u Zagrebu gdje odrađuju petodnevne završne pripreme sa seniorskom reprezentacijom Hrvatske.

Od ponedjeljka, 06. 03. hrvači Podravke, Ivan Lončarić i Alen Fodor nalaze se u Zagrebu gdje odrađuju petodnevne završne pripreme sa seniorskom reprezentacijom Hrvatske uoči vrlo jakog UWW (svjetska hrvačka federacija) turnira Zagreb OPEN Grand prix.

Trenira se u maloj dvorani Arene, a osim pozvanih reprezentativaca Hrvatske na trening kampu nalaze se i reprezentacije Mađarske, Japana, Austrije i SAD-a.

Ovogodišnje izdanje turnira biti će najkvalitetnije i najmasovnije do sada. Očekuje se da će nastupiti oko 200 hrvača, a svoj dolazak potvrdile su reprezentacije, Rusije, Poljske, Tunisa, Italije, Njemačke, Argentine, Finske, Izraela, Bugarske, Japana, SAD-a, Austrije i Mađarske te mnoge druge. Također na turniru bit će prisutni i osvajači olimpijskih medalja Alan Khugayev (RUS), Davor Štefanek (SRB) te Tamas Lorinz (HUN) pa samim time Zagreb postaje okupljalište hrvačke svjetske elite. Među tom elitom biti će i Ivan Lončarić, podravkaš, seniorski prvak Hrvatske u kategoriji do 59 kilograma.

Što se tiče samog turnira Zagreb Open Grand Prix uvršten je u kalendar Svjetske hrvačke federacije za 2017. godinu uz najače turnire poput Ivan Podubny Grand Prix (RUS), Paris Grand Prix (FRA) i dr.

Natjecanje počinje u subotu u 09,00 sati u SŠD Trnsko u Novom Zagrebu, a ulaz je besplatan.

čitam...