15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ivan Pal i Mladen Antolić posjetili nevremenom poharane Hlebine
I

Ne propustite

Zamjenik župana Ivan Pal i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, znanost i šport Mladen Antolić obišli su danas Općinu Hlebine, koja je prema sadašnjim informacijama najviše stradala u nevremenu koje ju jučer zahvatilo Koprivničko-križevačku županiju.

Uz brojne oštećene privatne objekte, štetu je pretrpjela i zgrada Područne škole u Hlebinama. Na školi je uništeno krovište, poplavljen je cijeli prostor škole, kao i pripadajući stanovi. U dogovoru s resornim Upravnim odjelom Županije ravnatelj matične Osnovne škole „Fran Koncelak“ Mijo Petrić organizirao je primarno saniranje zgrade. Velike štete nastale su i u samom parku ispred poznate hlebinske galerije, a šteta je vidljiva i na poljoprivrednim kulturama.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pozitivni trendovi

Gradsko vijeće: Koprivnica će od poreza “ugrabiti” 20 milijuna eura, spremni smo biti partneri za gradnju Doma za starije

Koprivnica će, sudeći po današnjem rebalansu proračuna, premašiti granicu od 20 milijuna eura poreznih prihoda na godišnjoj razini. To...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×