Ivan Topolovčan šampion Izložbe vina “Šiljer 2012.”

11:21h
0
18 vina proglašeno je zlatnima

 


U Kloštar Podravski su i ove godine, po osamnaesti put zaredom, na izložbu “Šiljer 2012.” na ocjenjivanje pristigla vina iz čitave Sjeverozapadne Hrvatske.

Na izložbu je pristiglo 150 vina, od kojih je njih osamnaest proglašeno zlatnima. Vino koje je osvojilo najveći broj bodova komisije za ocjenjivanje je vino Pinot bijeli berba 2010. vinogradara Ivana Topolovčana iz Kloštra Podravskog. Ono je ujedno proglašeno i šampionom izložbe vina „Šiljer 2012“.

“Sve ovo je u cilju da bismo i  dalje njegovali dobra i prepoznatljiva vina, educirali naše članove, udružujući se tako u različitim aktivnostima, a s ciljem povećanja kvalitete i smanjenja troškova kako bi pojeftinili proizvodnju i bili što konkurentniji na tržištu. Time ujedno svaki na svoj način privlačimo buduće turiste i kupce na naše brege, klijeti i podrume.”, rekao je ovogodišnji šampion Ivan Topolovčan.

Organizatori ističu kako je sigurno da se zadovoljni izlagači uvijek ponovo vraćaju jer ih svake godine nastoje što bolje ugostiti i nagraditi za sve postignute rezultate u vinogradarstvu i vinarstvu.

 

čitam...