25.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Godišnja skupština

Ivan Tuba novi je predsjednik Udruge obrtnika Općine Molve
I

U službenom dijelu skupštine odradili su sve točke dnevnog reda, a izabrali su i novog predsjednika Ivana Tubu. Dosadašnja predsjednica Ivana Vincek svima je zahvalila na suradnji

Ne propustite

Članovi Udruge obrtnika Općine Molve održali su svoju ovogodišnju skupštinu na koju su se odazvali članovi te predsjednik Općinskog vijeća Općine Molve Zdravko Tuba.

U službenom dijelu skupštine odradili su sve točke dnevnog reda, a izabrali su i novog predsjednika Ivana Tubu. Dosadašnja predsjednica Ivana Vincek svima je zahvalila na suradnji.

– Želim još jednom osobno i javno zahvaliti svim članovima udruge i upravnom odboru u svojem mandatnom sastavu. Hvala svima na lijepoj suradnji i uspomenama koje smo zajedno izgradili. Također zahvaljujem našem načelniku općine Zdravku Ivančan na svakoj financijskoj potpori, podršci i razumijevanju, kao i svim djelatnicama naše Općine na otvorenoj suradnji prema našoj udruzi – poručila je Vincek te čestitala novoizabranom predsjedniku kao i sastavu članova upravnog odbora.

Izvor: Općina Molve
Izvor: Općina Molve
Izvor: Općina Molve
Izvor: Općina Molve
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pastoralni centar

FOTO/VIDEO Veselo je na Danima zahvale na Lenišću, svi se druže uz roštilj, gulaš, ribe i dobru zabavu

U tijeku su Dani zahvale i zajedništva u župi Blaženog Alojzija Stepinca na Lenišću u Koprivnici. Nakon svete mise zahvalnice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×