6.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Treking liga

Ivana Ivandija treća u Gemištu, Igor Varga i Mario Erdec četvrti i peti u Čistaku
I

Ne propustite

Brončano postolje osvojila je Đurđevčanka Ivana Ivandija, završivši utrku za 3.32 sata, a 15 minuta kasnije slijede ju šesta, sedma i osma, Andrijana Erdec, Sanja Lacković i Martina Maloča.

Osmo kolo Treking lige obilježilo je lutanje po Žumberku i Samoborskom gorju. Jaskanski Vinski treking Jana Trek, Podravci i Prigorci pohodili su u dosad najvećem broju te većinom postigli zapažene rezultate.

Kategoriju Škropec do 15 kilometara naši su trekingaši preskočili, a u Gemištu duljine 22-25 kilometara natjecalo ih se čak devet. Najbolji rezultat postigao je Stjepan Žagač (HPD Pevec) došavši u cilj šesti za 3.21 sata, dok je 11 minuta za njim stigao i Đurđevčanin Vjekoslav Ivandija zauzevši tako 19. poziciju od 70-ak muškaraca. Kako se je radilo o trekingu odnosno orijentacijskoj utrci, pale su i neke krive odluke, a s njima i koji kilometar viška pa je Zvonimir Prosenjak cilj vidio tek 49. za 4.36 minuta, a Križevčani Marin Kamenjašević, Luka Borčić i Vilim Ivančan preskočili su neke kontrolne točke te se čak prešaltali u Škropec i suprotni smjer, pa su tako smješteni na kraj poretka.

Dosad najveći broj žena iz našeg kraja u jednoj utrci, postigao je vrlo dobre rezultate u istoj kategoriji. Brončano postolje osvojila je Đurđevčanka Ivana Ivandija, završivši utrku za 3.32 sata, njene sugrađanke Andrijana Erdec i Sanja Lacković u cilj su utrčale šesta i sedma za 3.46, a Koprivničanka Martina Maloča slijedila ih je s minutom zaostatka zauzevši osmu poziciju od 32 žene.

U najduljoj kategoriji Čistak od 40-ak kilometara, također, zabilježeni su izvrsni rezultati za naš kraj, a koje su postigli četvrti Igor Varga iz Ludbrega provevši 5.51 sati na stazi, te peti od 25 muškaraca, Mario Erdec iz Đurđevca slijedeći ga s dvije minute zaostatka.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

parlamentarni izbori

Evo kako su glasali Koprivnica, Križevci i Đurđevac

Državno izborno povjerenstvo obradilo je 99,79 posto biračkih mjesta, a relativni je pobjednik HDZ, iako je teško prognozirati tko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×