BMF TITULA

Ivica “Terror” Trušček u sedam godina iščekivanom uzvratu ponovno pobijedio Vasu “Psihopata” Bakočevića

MMA borac iz Svetog Petra Orehovca kojega smo u njegovu domu posjetili prošle godine - giljotinom nad crnogorskim borcem u drugoj rundi stigao je do slavlja.

09:10h
0
Ivica Trušćek Terror // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Ivica “Terror” Trušček jučerašnjom pobjedom nad Vasom “Psihopatom” Bakočevićem na FNC 3 natjecanju u Zagrebu, u kategoriji do 75 kilograma, stigao je do BMF titule, piše Index.hr.


Trušček – MMA borac iz Svetog Petra Orehovca kojega smo u njegovu domu posjetili prošle godine – slavlje si je osigurao giljotinom nad crnogorskim borcem u drugoj rundi.

Riječ je o uzvratnom dvoboju dvaju boraca koji su se u ringu posljednji put susreli prije sedam godina. I tada je, kao i sinoć, slavio Trušček koji u karijeri ima omjer od 39 pobjeda i 35 poraza.

– Dobio sam giljotinom za koju je on mislio da ne valja, ali moja giljotina je na svjetskom nivou. Bilo je napeto i teško, a i umorio sam se koliko sam ga izudarao. Jednom sam bio u neugodnoj situaciji, ali sam se izvukao. Trilogija? Bolji sam od njega, iskusniji i cijenim ga. Volim ga gledati, ali sam bolji borac – izjavio je Trušček nakon borbe, a prenio Index.hr.

čitam...