-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
velikan napušta velikana

Ivo Čičin-Mašansker rastao se sa svojom Podravka Vegetom nakon šest desetljeća rukometa
I

Pisao sam i izvještavao o rukometu u Glasu Podravine (i kao glavni urednik), Međimurju, Podravskom listu (i kao glavni urednik), Koprivničkim novinama (i kao glavni urednik), KCnetu, e podravini, Sportskim novostima, SN reviji, Vjesniku, Jutarnjem listu, Borbi, Podravkinom listu (i kao glavni urednik), za Hinu, izvještavao i prenosio utakmice za Hrvatski radio i Radio-Koprivnicu itd, govori Čičin-Mašansker stariji.

Ne propustite

Kako nas je samo obavijestio, Ivo Čičin-Mašansker više nije djelatnik rukometnog kluba Podravka Vegeta. Njegovo priopćenje i oproštaj od koprivničkog kluba prenosimo u cijelosti.

- Oglas -

– Odlukom Nadzornog odbora RK Podravka s.d.d. donesenoj na sjednici prošlog tjedna, raskinuta je suradnja na uređivanju klupskoj internetskoj stranici www.rk-podravka.hr i vođenju Facebook stranice, što podrazumijeva pisanje i slikanje, kao i druge radnje vezane uz informiranje iz kluba. Priopćeno u petak, kraj suradnje pet je dana poslije, danas u utorak. Od sutra to je posao nasljednika.

Ovom prigodom želim zahvaliti svim suradnicima, osobito trenericama, trenerima i roditeljima mladih rukometašica koji su svojim prilozima oplemenjivali internetsku stranicu i Facebook, kao i zaposlenicima kluba koji su u tome imali udjela.

U rukometu se nisam našao ”s neba, pa u rebra”. Prvi tekst o ženskom rukometu objavio sam kao petnaestogodišnjak u Glasu Podravine 14. prosinca 1957. godine, prije 61-nu godinu. Uz klub sam vezan desetljećima u kojem sam razdoblju bio i predsjednik, potpredsjednik, član uprava i sekretarijata, trener vratarki uz Vilima Tičića i Dietera Benotića (bio sam rukometni golman u Koprivnici i Čakovcu, gdje sam uhvatio temelje), vođe puta na utakmice diljem bivše države. S ekipom sam kao izvjestitelj višekratno putova u nešto manje od 30 europskih država. Pisao sam i izvještavao o rukometu u Glasu Podravine (i kao glavni urednik), Međimurju, Podravskom listu (i kao glavni urednik), Koprivničkim novinama (i kao glavni urednik), KCnetu, e podravini, Sportskim novostima, SN reviji, Vjesniku, Jutarnjem listu, Borbi, Podravkinom listu (i kao glavni urednik), za Hinu, izvještavao i prenosio utakmice za Hrvatski radio i Radio-Koprivnicu itd.

- Oglas -

Otud je proizašla i golema arhivska građa iz koje su se crpile povijesne činjenice o klubu. I bez obzira na to što sam 11 godina u mirovini neću mirovati i žaliti. Uvijek će se naći slobodan prostor za slobodnu riječ s ljubavlju i dušom u slavu sporta i života. Ljubav i dušu nitko nam ne može oduzeti – piše Ivo Čičin-Mašansker.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti