10.4 C
Koprivnica
Subota, 24. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
velikan napušta velikana

Ivo Čičin-Mašansker rastao se sa svojom Podravka Vegetom nakon šest desetljeća rukometa
I

Pisao sam i izvještavao o rukometu u Glasu Podravine (i kao glavni urednik), Međimurju, Podravskom listu (i kao glavni urednik), Koprivničkim novinama (i kao glavni urednik), KCnetu, e podravini, Sportskim novostima, SN reviji, Vjesniku, Jutarnjem listu, Borbi, Podravkinom listu (i kao glavni urednik), za Hinu, izvještavao i prenosio utakmice za Hrvatski radio i Radio-Koprivnicu itd, govori Čičin-Mašansker stariji.

Ne propustite

Kako nas je samo obavijestio, Ivo Čičin-Mašansker više nije djelatnik rukometnog kluba Podravka Vegeta. Njegovo priopćenje i oproštaj od koprivničkog kluba prenosimo u cijelosti.

– Odlukom Nadzornog odbora RK Podravka s.d.d. donesenoj na sjednici prošlog tjedna, raskinuta je suradnja na uređivanju klupskoj internetskoj stranici www.rk-podravka.hr i vođenju Facebook stranice, što podrazumijeva pisanje i slikanje, kao i druge radnje vezane uz informiranje iz kluba. Priopćeno u petak, kraj suradnje pet je dana poslije, danas u utorak. Od sutra to je posao nasljednika.

Ovom prigodom želim zahvaliti svim suradnicima, osobito trenericama, trenerima i roditeljima mladih rukometašica koji su svojim prilozima oplemenjivali internetsku stranicu i Facebook, kao i zaposlenicima kluba koji su u tome imali udjela.

U rukometu se nisam našao ”s neba, pa u rebra”. Prvi tekst o ženskom rukometu objavio sam kao petnaestogodišnjak u Glasu Podravine 14. prosinca 1957. godine, prije 61-nu godinu. Uz klub sam vezan desetljećima u kojem sam razdoblju bio i predsjednik, potpredsjednik, član uprava i sekretarijata, trener vratarki uz Vilima Tičića i Dietera Benotića (bio sam rukometni golman u Koprivnici i Čakovcu, gdje sam uhvatio temelje), vođe puta na utakmice diljem bivše države. S ekipom sam kao izvjestitelj višekratno putova u nešto manje od 30 europskih država. Pisao sam i izvještavao o rukometu u Glasu Podravine (i kao glavni urednik), Međimurju, Podravskom listu (i kao glavni urednik), Koprivničkim novinama (i kao glavni urednik), KCnetu, e podravini, Sportskim novostima, SN reviji, Vjesniku, Jutarnjem listu, Borbi, Podravkinom listu (i kao glavni urednik), za Hinu, izvještavao i prenosio utakmice za Hrvatski radio i Radio-Koprivnicu itd.

Otud je proizašla i golema arhivska građa iz koje su se crpile povijesne činjenice o klubu. I bez obzira na to što sam 11 godina u mirovini neću mirovati i žaliti. Uvijek će se naći slobodan prostor za slobodnu riječ s ljubavlju i dušom u slavu sporta i života. Ljubav i dušu nitko nam ne može oduzeti – piše Ivo Čičin-Mašansker.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Odlično

Lijepa brineta očarala na špici modnom kombinacijom, pogledajte samo te čizme

Šećući grdom naišli smo na mladu brinetu koja nas je oduševila jednostavnošću i prirodnom ljepotom. Sviđa nam se što na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×