10.2 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROMJENE U VRHU

Iz Belupa odlazi dugogodišnja direktorica Odnosa s javnošću: Vrijeme je za novi život
I

Foschio-Bartol bila je glavna i odgovorna urednica glasila Belupo te pokretačica jednog od najjačih zdravstvenih portala "zdravobudi"

Ne propustite

Još jedno ime koje je dugo godina bilo vezano uz Belupo nestat će uskoro iz popisa kontakta koprivničke farmaceutske kompanije. Nakon što je Belupo u lipnju napustio, sada već bivši predsjednik Uprave Hrvoje Kolarić, napušta ga i dugogodišnja direktorica Odnosa s javnošću Snježana Foschio-Bartol.

Koji su razlozi njenog odlaska nismo uspjeli doznati, Foschio-Bartol kazala nam je tek kako je trenutno još uvijek na godišnjem, ali da nakon toga napušta firmu.

– Došlo je vrijeme za neki novi život – rekla nam je kratko. Gdje će nastaviti karijeru, nismo doznali.

Snježana Foschio-Bartol u Belupu je od 2003. godine. Osim što je bila direktorica Odnosa s javnošću bila je glavna i odgovorna urednica glasila Belupo, pokretačica je jednog od najjačjih zdravstvenih portala “zdravobudi”, organizirala je brojna korporacijska događanja kao štu su Dani Belupa, ali i više desetaka javno zdravstvenih kampanja širom Hrvatske.

Njenu funkciju preuzet će dosadašnja joj pomoćnica, Andreja Pavičić. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Naše bogatstvo

[FOTO] IZVRSNA VIJEST Peteranski bijeli vez „file“ zaštićen kao trajno kulturno nematerijalno dobro

Sjajna vijest dolazi iz Općine Peteranec. Naime, peteranski bijeli vez "file" zaštićen je kao trajno kulturno nematerijalno dobro. Peteranski bijeli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×