9 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROMJENE U VRHU

Iz Belupa odlazi dugogodišnja direktorica Odnosa s javnošću: Vrijeme je za novi život
I

Foschio-Bartol bila je glavna i odgovorna urednica glasila Belupo te pokretačica jednog od najjačih zdravstvenih portala "zdravobudi"

Ne propustite

Još jedno ime koje je dugo godina bilo vezano uz Belupo nestat će uskoro iz popisa kontakta koprivničke farmaceutske kompanije. Nakon što je Belupo u lipnju napustio, sada već bivši predsjednik Uprave Hrvoje Kolarić, napušta ga i dugogodišnja direktorica Odnosa s javnošću Snježana Foschio-Bartol.

Koji su razlozi njenog odlaska nismo uspjeli doznati, Foschio-Bartol kazala nam je tek kako je trenutno još uvijek na godišnjem, ali da nakon toga napušta firmu.

– Došlo je vrijeme za neki novi život – rekla nam je kratko. Gdje će nastaviti karijeru, nismo doznali.

Snježana Foschio-Bartol u Belupu je od 2003. godine. Osim što je bila direktorica Odnosa s javnošću bila je glavna i odgovorna urednica glasila Belupo, pokretačica je jednog od najjačjih zdravstvenih portala “zdravobudi”, organizirala je brojna korporacijska događanja kao štu su Dani Belupa, ali i više desetaka javno zdravstvenih kampanja širom Hrvatske.

Njenu funkciju preuzet će dosadašnja joj pomoćnica, Andreja Pavičić. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti