Spasite život

Iz Crvenog križa vas pozivaju na izvanrednu akciju darivanja krvi, zalihe su jako male

Zalihe krvi u Zavodu za transfuzijsku medicinu relativno su male, osim krvne grupe B+. Koprivnica je jedno od tri društava Crvenog križa koje je prihvatilo organizaciju akcija, budući je dolazeći vikend spojen s dva praznika.

13:18h
0
Dobrovoljni darivatelji krvi opet pokazali svoju humanost // Foto: GD CK Koprivnica
Dobrovoljni darivatelji krvi opet pokazali svoju humanost // Foto: GD CK Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu organizira izvanrednu akciju dobrovoljnog darivanja krvi, u subotu 23. lipnja 2018. godine od 8 do 11 sati, u prostorijama GD CK Braće Radića 7.


Zalihe krvi u Zavodu za transfuzijsku medicinu relativno su male, osim krvne grupe B+. Koprivnica je jedno od tri društava Crvenog križa koje je prihvatilo organizaciju akcija, budući je dolazeći vikend spojen s dva praznika. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica može se pohvaliti odličnim organizacijama akcija dobrovoljnog darivanja krvi pa je dobilo i ovaj put priliku da organizira akciju sad kad je najpotrebnije.

Pozivamo sve Vas, dragi dobrovoljni darivatelji krvi, koji ćete za ove dane ostati u kod kuće u krugu svoje obitelji, a možete dati krv, da se odazovete i još jednom svojim dolaskom potvrditi osvjedočenu solidarnost sa onima kojima o krvi ovisi ozdravljenje ili život.

čitam...