-3.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Izložba turističke fotografije u Zagrebu
I

Ne propustite

081016-tourphoto-mTuristička zajednica Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Foto kino klubom Drava iz Đurđevca, Zagrebačkim foto kino savezom i AS-fotografija-film-video klubom iz Zagreba te turističkim zajednicama središnje Hrvatske (Bjelovarsko-bilogorskom, Karlovačkom, Međimurskom, Sisačko-moslavačkom i Varaždinskom), održat će 4. Međunarodnu reviju turističke fotografije ‘Tourphoto 2008’, ovaj put na temu ‘Turizam kontinentalne Hrvatske’.
Otvorenje Izložbe fotografija je u petak, 17. listopada u Galeriji ZA-TE-PLUS, u Zagrebu (Trg žrtava fašizma 14) u 18 sati. Izložba je otvorena do 15. studenoga.
Na natječaj se javio 61 autor iz šest zemalja: Slovenije, BiH, Srbije, Austrije, Mađarske i Hrvatske sa 206 fotografija, a stručni žiri je odabrao 100 radova za izlaganje i nagrade. Izabrani radovi pokazuju svu raznolikost kontinentalnog turizma s izuzetnim fotografskim motivima.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ADVENT

FOTO I u Virju upaljena prva adventska svijeća, priređeno i humanitarno druženje

Općina Virje tradicionalno organizira paljenje adventskih svijeća nedjeljom poslije večernje mise. Uz molitvu i blagoslov župnika Marijana Kovačića, načelnik Mirko...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti