Javna tribina o suradnji organizacija civilnoga društva i jedinica lokalne i područne samouprave

07:49h
0
Sudjelovat će i članovi udruge Bolje sutra // Foto: Arhiva

U sklopu Programa JAKO, programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u RH, u srijedu, 12. veljače od 16 do 18.30 sati u Gradskoj vijećnici grada Koprivnice održat će se javna tribina pod nazivom Suradnja i partnerstvo organizacija civilnoga društva i jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave.


Gosti koji će sudjelovati u raspravi su zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal, voditeljica Odsjeka za komuniciranje i protokol Koprivničko-križevačke županije te predsjednica udruge Koprivnički krug i predsjednica podružnice HUOJ-a za središnju Hrvatsku Melita Pavlek, zamjenik gradonačelnika Grada Lepoglave Hrvoje Kovač, stručna suradnica u Razvojnoj agenciji sjever-DAN Helena Hećimović, predsjednica udruge osoba s invaliditetom “Bolje sutra” Grada Koprivnice Marija Mraz te predsjednik udruge Kopriva Ivan Funtek.

– Cilj tribine je okupiti predstavnike i predstavnice organizacija civilnoga društva, jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te zainteresirane građane i građanke kako bi raspravili o aktualnoj situaciji u civilnom društvu. Obzirom na važnost uloge civilnoga društva u stvaranju boljih uvjeta za život u lokalnoj zajednici, cilj je također ukazati na važnost i nužnost proaktivnijeg pristupa “obje strane” te na važnost jače suradnje i partnerstva – istaknula je Sonja Hlebar voditeljica programa JAKO u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Dodaje i kako pozivaju sve zainteresirane da se odazovu te da svojim pitanjima, kritikama, komentarima i prijedlozima sudjeluju u postavljanju čvršćih temelja razvoja svoje zajednice.

Svi koji žele prisustvovati javnoj tribini trebali bi se prijaviti putem prijavnog obrasca, koji se nalazi na linku http://programjako.info/prijave-na-radionice-i-aktivnosti-programa-jako/  ili putem e-maila uzorhrvatske@programjako.info  najkasnije do 9. veljače. Kod prijave treba navesti naziv organizacije, ime i prezime osoba koje će sudjelovati na tribini te kontakte (e-mail, tel/mob).

čitam...