2.6 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Radionica ‘Osnove financija za udruge’
R

Ne propustite

Program JAKO vas poziva na poludnevnu radionicu “Osnove financija za udruge” koja će se održati 17. lipnja 2015. godine u prostorima Gradske knjižnice Franjo Marković (Multimedijska dvorana, Trg sv. Florijana 14, Križevci, ulaz kroz dvorište) s početkom u 16.30 sati.

Radionica je namijenjena organizacijama civilnoga društva koje za svoje poslovanje vode jednostavno knjigovodstvo.

Sadržaj radionice:
– novi Zakon o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija s naglaskom na one koje vode jednostavno knjigovodstvo
– obavezne poslovne knjige i način njihovog ispunjavanja
– financijski izvještaji, putni nalogzi, blagajna, izdavanje računa

Radionicu će održati Sandra Magdalenić koja je stekla višegodišnje iskustvo u financijskom praćenju projekata i izvještavanju, mentorstvu u računovodstveno-knjigovodstvenim poslovima i upravljanju financijama u neprofitnim organizacijama.
Sudjelovanje na radionici se NE plaća, troškove radionice pokriva Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u sklopu Programa JAKO (Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u RH).

Sve zainteresirane molimo da se prijave putem prijavnog obrasca na linku: http://programjako.info/prijave-na-radionice-i-aktivnosti-programa-jako/ najkasnije do 14. lipnja 2015. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakve su vaše teorije?

Što je sad ovo? Čitatelj snimio neuobičajen trag na nebu: Očito avionu ne valja katalizator!

"Čisto" nebo, gušći zračni promet i društvene mreže vrlo brzo postanu zatrpane išaranim plavetnilom. U prvom dijelu rečenice krije...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×