24.6 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Javni radovi/ U Domu će raditi 18 dugotrajno nezaposlenih
J

Ne propustite

U Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica potpisan je ugovor o financiranju zapošljavanja nezaposlenih osoba u javnom radu i to na području skrbi o starijima i nemoćnima.

Ugovor su potpisali ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica Vesna Križan, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i pročelnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, područne službe Križevci Jadranka Čapalija. Ovim ugovorom Hrvatski zavod za zapošljavanje financira zapošljavanje 18 osoba prema nacionalnom planu poticanja zapošljavanja, a koje će poslove obavljati u koprivničkom Domu.

U našoj županiji prema mjerama aktivne politike zapošljavanja zaposleno je 758 osoba, među kojima 408 na javnim radovima. Ravnateljica Križan naglasila je kako je novih 18 zaposlenika velika pomoć stalnim zaposlenicima, ali i korisnicima koje će od sada dobivati još bolju skrb. Župan Darko Koren, u ime osnivača Doma, Koprivničko-križevačke županije pohvalio je ovakvo zapošljavanje, iako to nije trajno rješenje problema nezaposlenosti. Ipak, takav način zapošljavanja ima više koristi nego nedostataka i Županija će i ubuduće sudjelovati i podupirati ovakve projekte.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U čast Ivana Levačića

FOTO/VIDEO Više od 200 biciklista vozi 32 kilometra u čast velikog Ivana Levačića, družit će se uz lovački gulaš

Peta po redu Virovska biciklijada održava se danas u Virju, no prvi je put u povijesti posvećena Virovcu Ivanu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×