24 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dom za starije

U podravskoj općini izgrađen je dom za poludnevni boravak, a uskoro će graditi dom za cjelodnevni boravak u vrijednosti 1,7 milijuna eura
U

U planu su pripremni radovi na rušenju stare kuće i uređenju terena vrijednosti nešto više od 13.270 eura

Ne propustite

Potreba domova za starije i nemoćne svakim je danom u porastu, a općina Molve je među onima koji žele omogućiti smještaj svima kojima je potrebno.

Prošlog je mjeseca na sjednici Općinskog vijeća govoreno o izgradnji doma za starije u Molvama u Dravskoj ulici. U planu su pripremni radovi na rušenju stare kuće i uređenju terena vrijednosti nešto više od 13.270 eura.

Načelnik Općine Zdravko Ivančan rekao je da se se projektom počinje iduće godine, ako im ove godine bude odobrena građevinska dozvola.

– Dom će biti opremljen s 25 moderno uređenih apartmana, a ukupna vrijednost projekta je oko 1,7 milijuna eura. Općina će sufinancirati smještaj s 50 do 60 posto cijene smještaja – rekao je Ivančan.

Podsjetio je i da izgrađen dom za poludnevni boravak u sklopu projekta Punina života koji Općina provodi sa Samostanom Uznesenja Blažene Djevice Marije u Molvama o čemu smo ranije pisali. Završetak građevinskih radova predviđen je za svibanj, a onda slijedi unutarnje uređenje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Imitiranje prirode

FOTO/VIDEO Dragicu permakultura vodi u sađenju vrta: Biljke štite jedna drugu, a imam i trik za puževe

Znate li što je permakultura? Dragica Strmečki iz Koprivnice sa sestrom Josipom ove je godine po prvi put posadila...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×