26.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jazz klub Koprivnica, 25.5. 2012. s početkom u 21.00 u Kugli ugostiti će Another Spring Sextet
J

Ne propustite

Another Spring Quartet/Quintet/Sextet osnovan je kao kvartet u travnju 2000. godine, kada je održan i prvi nastup sastava u maloj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, u sklopu festivala ‘Proljetna revija jazza – Nove nade jazza 2000. Od osnivanja pa do danas u raznim postavama (kvartet, kvintet, sekstet) svirao je nebrojeno puta u zagrebačkim klubovima i lokalima (Sax, KSET, Purgeraj, Melin, Spunk, Caffe Godot, Močvara, Jazz Club Zagreb..) te je redovit gost Ljeta na Štrosu. Nastupao je diljem Hrvatske po klubovima i festivalima (Varaždin, Koprivnica, Virovitica, Požega, Vukovar, Osijek, Donji Miholjac, Čakovec, Poreč…), gostovao u Rumunjskoj (Jazz festival u Temišvaru) i Sloveniji (Celje, Planina pri Sevnici…)

Prema stilskoj opredjeljenosti, Another Spring QQS se može svrstati u mainstream/bebop kategoriju, a repertoar sastava sastoji se od jazz standarda u autohtonoj izvedbi kao i autorskih uradaka.

 

Another Spring QQS čine:

Vedran Zec – gitara
Velimir Šegon – saksofon
Ferdinand Buhanec – bas gitara
Robert Jambrušić – bubnjevi
Mila Bauković – vokal
Davor Dedić – klavir

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Velika obljetnica

FOTO Svečanom sjednicom i nastupom puhačkih orkestara nastavljena proslava 150. rođendana DVD-a Koprivnica

Nastavlja se obilježavanje 150 godina djelovanja DVD-a Koprivnica, a jučer je održana svečana sjednica u Domoljubu. Nakon dočeka gostiju u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×