Jole i Hladno pivo zabavljat će Koprivničance na šestom Carlsberg festu

12:13h
0
Maja Hleb, Petra Švarc i Mišel Jakšić na konferenciji za novinare u Carlsbergu // Foto: Koprivnica.net

Jole i Hladno pivo bit će glavne zvijezde ovogodišnjeg Carlsberg festa, koji će se 1. svubnja u povodu Praznika rada održati na koprivničkom Zrinskom trgu. Priredbu zajednički organiziraju Carlsberg Croatia, Grad Koprivnica i po prvi puta tvrtka Komunalac.


– Kao i prethodnih godina, i ovaj će Carlsberg fest donijeti za svakoga po nešto. Bogati program događanja započet će već u 7 sati ujutro, i to budnicama Puhačkog orkestra Grada Koprivnice, ulicama grada, a nastavit će se do kasnih večernjih sati – najavila je Maja Hleb, predsjednica Uprave Komunalca.

U 13 sati građanima će biti podijeljeno 4.000 porcija prvosbivanjskoga graha, a svoju će ponudu jela s roštilja na trgu imati i Podravka. Pivo će se točiti po popularnim cijenama, pola litre Pana stajat će 10 kuna.

– Izuzetno sam ponosan na tvrtku Komunalac i na sve što njezini djelatnici čine kako bi ovaj festival i ove godine privukao što više posjetitelja te svakome pružio ponešto. Također sam izuzetno ponosan i zadovoljan i suradnjom s tvrtkom Carlsberg Croatia, koja je svijetli primjer gospodarskog razvoja i rasta Koprivnice te važan poslovni subjekt za čitavu regiju – naglasio je koprivnički dogradonačelnik Mišel Jakšić.

Tijekom cijelog dana u gradskom će parku biti postavljene igraonice za djecu i mlade, a oni nešto stariji moći će uživati u sajmu cvijeća, prikazu starih zanata i predstavljanju Old timer kluba Biciklin.

– Carlsberg je i ove godine svim građanima Koprivnice pripremio posebno iznenađenje. Upravo će Koprivničanci, prije svih ostalih imati priliku degustirati novi Pan Radler s okusom grejpa i limete. Uoči koncertnog dijela programa, od 18:30 sati besplatno će im ga točiti Carlsbergovi zaposlenici – najavila je Petra Švarc iz odnosa s javnošću Carlsberga.

Koncert Joleta počinje u 21 sat, dok će za ljubitelje rocka Hladno pivo zasvirati od 21 pa do 23 sata.

KOMPLETAN PROGRAM CARLSBERG FESTA

čitam...