12.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
promjene u kompaniji sa srcem

Još jedan direktor ostaje bez fotelje, u kompaniju se vraća netko od bivših podravkaša?
J

Riječ je o Koprivničancu, koji je bio blizak smijenjenoj Marinki Akrap, a mnogima nije bilo ni jasno što radi na čelnoj poziciji informatičkog sektora, s obzirom na to da je završio ekonomiju

Ne propustite

Nešto više od pola godine prošlo je otkako je Martina Dalić došla na čelo Podravke, a u tom kratko periodu svjedočili smo brojnim promjenama na visokim funkcijama unutar kompanije.

Prvi su na vjetrometini bili potpredsjednici u vrijeme Pucarove vladavine, što znači da su bez najviših menadžerskih rangova ostali Vedran Šimunović, potpredsjednik za korporativni marketing, razvoj i komunikacije, Danijel Kocijan, potpredsjednik za internacionalna tržišta, Ivana Širić, potpredsjednica za korporativno upravljanje i Dušan Tomašević, stariji potpredsjednik za operativnu efikasnost.

Ubrzo je Uprava Podravke smijenila još jednu jaku kompanijsku igračicu, Marinku Akrap, koja je bila direktorica korporativnog marketinga i komunikacija Podravke. Navodno nisu bili zadovoljni njezinim rezultatima i s 1. srpnja napustila je najveću koprivničku kompaniju.

Bio je blizak smijenjenoj Marinki Akrap

A ovih dana do nas je, iz više izvora bliskih kompaniji, stigla nova informacija koja kaže da se isto sprema Mariju Kraljiću. Direktorsku funkciju u sektoru informatike obnaša posljednjih godina, prije toga bio je i direktor istraživanja tržišta i unapređenja marketinške efikasnosti, a još ranije imao je visoku poziciju i na Danici.

Riječ je o Koprivničancu, koji je bio blizak smijenjenoj Marinki Akrap, a mnogima nije bilo ni jasno što radi na čelnoj poziciji informatičkog sektora, s obzirom na to da je završio ekonomiju. Također, s Marinkom Akrap sjedio je i u Nadzornom odboru RK Podravke, gdje su oboje nedavno maknuti s dužnosti.

Foto: Matija Gudlin
Mnogi bi, navodno, htjeli vidjeti Međurečana na staroj funkciji u Podravki // Foto: Matija Gudlin

Tko će ga zamijeniti još uvijek nije poznato. U kuloarima se spominje nekoliko imena, a iz više izvora nam je rečeno da je u igri Goran Međurečan, aktualni član Uprave Komunalca. Zanimljivo, u Komunalac je došao upravo iz Podravke, iz koje je otišao prije više od tri i pol godine, u vrijeme vladavine Marina Pucara.

Međurečan je stručnjak za informatiku, a spominje se i ime Galinca

Njegovo imenovanje ne bi nikoga čudilo, jer je Međurečan u Podravki proveo više od 20 godina, stručnjak je za informatiku, a bio je i direktor sektora s kojeg odlazi Kraljić. Prema riječima naših izvora, podigao je svojevremeno taj sektor na viši nivo, no u konačnici je, možemo to tako reći, bio prisiljen napustiti kompaniju. Mandat u Komunalcu, gdje s Natašom Tetec i Dubravkom Horvat, sve bivšim podravkašima, čini Upravu, istječe mu za pola godine.

Također, neki nam podcrtavaju i ime Darija Galinca, još jednog bivšeg zaposlenika kompanije, koji trenutno “brani boje” Francka. Iz Podravke su, naravno, po ovakvim pitanjima zakopčani do grla, a kako će se situacija odviti, ostaje za vidjeti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Simbolične kazne

Poznati detalji sukoba na benzinskoj u Koprivnici, dečko s Lenišća zakačio se s dva Brazilca, evo zašto…

Bilo je dosta napeto u "gluho" doba noći u listopadu na benzinskoj postaji u Kolodvorskoj u Koprivnici. Naime, oko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×