Još jedna prometna na kobnom raskrižju u Koprivnici

09:24h
0
Još jedna prometna nesreća na kobnome raskrižju Mosne i ulice Matije Gupca

Suvozačica je još uvijek u šoku // foto: Koprivnica.netNa kobnom raskrižju Mosne i ulice Matije Gupca u Koprivnici, danas oko 11 sati došlo je do sudara dvaju automobila.

Uzrok nesreće je oduzimanje prednosti prolaska, što se sve češće događa upravo na ovome raskrižju, gdje su ‘saobraćajke’ sve češće.

Policijski očevid je još uvijek u tijeku pa okolnosti nesreće nisu sasvim poznate, a teže ozlijeđenih na sreću nema.

Prema riječima suvozačice u opel corsi, njen je suprug vozio Mosnom ulicom u smjeru prema kružnom toku te je im je na raskrižju prenost oduzela opel astra.

– Na nas je velikom brzinom naletio auto iz ulice Matije Gupca. Sreća da je udario u prednji dio auta, a ne ravno u nas. Ni sama ne znam što se dalje izdogađalo, još sam u šoku – rekla nam je ona.

Od jačine udarca astra je završila na drugome kraju ulice, iz zemlje je iščupan prometni znak, a oba su auta poprilično oštećena.

Kako je ovo jedna u nizu nesreća na ovome crnom raskrižju, a razlog je uvijek oduzimanje prednosti prolaska, savjetujemo vozačima da obrate pažnju na znakove, a očito bi trebalo nešto promijeniti i u samoj signalizaciji.

{vsig}vijesti/05-2014/140509-prometna{/vsig}