14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zimsko prvenstvo

Josipa Mikulec treća u Hrvatskoj u bacanju koplja, postavila je i novi osobni rekord
J

Vrlo dobri bili su i kadeti Lukas Petrić i Ivana Cenko

Ne propustite

Koprivnički atletičari proteklog su vikenda nastupili u Zagrebu na Zimskom bacačkom prvenstvu, koje se održalo kroz dva dana.

U subotu su boje kluba branili Lukas Petrić, koji je bio šesti u bacanju diska s osobnim rekordom 17,24 metara i 10. u bacanju koplja s osobnim rekordom 26,38 metara. Josipa Mikulec je u kategoriji mlađih juniorki osvojila deveto mjesto u bacanju kugle s 9,44 m.

U nedjelju je koprivnička ekipa bila nešto brojnija, a najuspješnija bila je Josipa Mikulec, koja je osvojila brončanu medalju u bacanju koplja, a osobnim rekordom od 39,30 metara.

Kadet Lukas Petrić je bio sedmi u bacanju kugle, dok je kadetkinja Ivana Cenko bila šesta u bacanju diska, s osobnim rekordom 19,57 metara i sedma u bacanju koplja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×