27.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jump uspješan i na svjetskom nivou!
J

Ne propustite

Prošli vikend bio je izrazito naporan, ali i uspješan, za koprivnički Plesni studio „Jump“. Seniorke Jump-a sudjelovale su na svjetskoj plesnoj natjecateljskoj manifestaciji „World Dancestar 2011.“ u Poreču na kojoj je sudjelovalo preko četiri tisuće natjecatelja iz 27 zemalja.

Da podsjetimo, Jump se kvalificirao na navedeno svjetsko prvenstvo osvojivši srebrnu medalju u suvremenom plesu na državnom natjecanju u Rijeci „Croatia Open 2011.“ „Nastupati na ovakvom svjetskom spektaklu, pred internacionalnim žirijem koji se sastojao od plesnih pedagoga, trenera i koreografa iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Belgije, Njemačke i Italije bilo je izrazito dragocjeno iskustvo za naš mali plesni studio iz Koprivnice“ – ističe voditeljica Katarina Pavlek.

KayaKoreografija Plesnog studija „Jump“ pod nazivom „Set me free“, u izvedbi seniorske plesačice Katarine Pranjić osvojila je 11. mjesto, a kako se Jump natjecao sa baletnim studijima iz Njemačke, Rumunjske, Austrije, Južnoafričke Republike i mnogim drugim, većim plesnim skupinama, ovo je zaista hvale vrijedan rezultat. Seniorke Jump-a sudjelovale su i na raznim seminarima vrhunskih svjetskih instruktora, koji su se održavali u Poreču u tih nekoliko dana te su ostvarile neke nove inozemne kontakte.

No za naše koprivničke plesačice nema odmora. Naime, u tijeku su naporne pripreme za Državno prvenstvo u navijačkom i show plesu koje će se održati 11. lipnja 2011. u Zagrebu na kojem će se Jump predstaviti sa šest novih, atraktivnih koreografija. Kako sva ova natjecanja iziskuju i podršku sponzora, Jump se ovim putem zahvaljuje Gradu Koprivnici, Turističkoj zajednici Koprivničko-Križevačke županije i Koprivničko-križevačkoj županiji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ususret MANIFESTACIJI

PROGRAM PICOKIJADE Tri dana zabave za svačiji ukus, nastupaju Goran Bare, Željko Samardžić i Parni valjak

Picokijada, tradicionalna turistička manifestacija u Gradu Picoka – Đurđevcu, kojom se oživljava legenda o nevjerojatnoj pobjedi Đurđevčana nad Turcima,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×