Korak do poluzavršnice

Kadeti Koprivnice ponovno slavili u doigravanju

11:30h
0
Kadeti KK Koprivnica // Foto: KK Koprivnica
Kadeti KK Koprivnica // Foto: KK Koprivnica

Nakon dva uzastopna gostovanja, Koprivnica će sljedeće dvije utakmice, ponovno protiv Čakovca i Međimurja, odigrati na domaćem terenu.

Kadetski sastav KK Koprivnice ponovno je oduševio. Ovoga puta Koprivničanci su slavili s uvjerljivih 120:71 na gostovanju u Čakovcu protiv momčadi Međimurja. Bila je to druga pobjeda u doigravanju za poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske, ujedno i druga pobjeda.

Najefikasniji u gostujućim redovima bili su Gerić s 28, te Balaško s 23 koševa. Nakon dva uzastopna gostovanja, Koprivnica će sljedeće dvije utakmice, ponovno protiv Čakovca i Međimurja, odigrati na domaćem terenu.

Posljednju utakmicu sezone proteklog su vikenda odradili koprivnički pretkadeti. Bolji je sa 74:64 bio prvoplasirani Radnik, a nakon ukupno 12 odigranih utakmica, i šest pobjeda, Koprivničanci su zauzeli treću poziciju M-14 lige.

Poraz protiv trenutno prvoplasiranih doživjeli su i dječaci u utakmici osmoga kola M-12 lige. Na gostovanju u Virju bolji su rezultatom 52:37 bili domaći igrači Podravca. Nakon šest odigranih susreta Koprivnica drži četvrtu poziciju, od šest ekipa, a u sljedećem kolu dočekuje petoplasiranu Viroviticu.