nevjerojatno

Kako otkriti da ste pored svoje srodne duše?! Ovo su znakovi

Susret sa svojom srodnom dušom vjerojatno vam na prvu neće donijeti osjećaj kao da je vrijeme stalo. To će biti osjećaj koji ćete s vremenom razviti, a ne nešto što odmah osjetite u svom srcu.

14:48h
0
Ilustracija // Envato
Ilustracija // Envato

Što se događa kad prvi put sretnete srodnu dušu? Istina, prvi susret potpuno je uobičajen. Susret sa svojom srodnom dušom vjerojatno vam na prvu neće donijeti osjećaj kao da je vrijeme stalo. To će biti osjećaj koji ćete s vremenom razviti, a ne nešto što odmah osjetite u svom srcu.


Ovih 7 načina otkrivaju vam kako ćete prepoznati svoju srodnu dušu kada ju upoznate:

Prvo, duboki osjećaj da znate da je netko vaša srodna duša nešto je što se vremenom gradi. Nije nešto što osjetite na prvi pogled.

1. Kad upoznate svoju srodnu dušu, bit ćete opušteni kraj nje
U njezinoj prisutnosti osjećat ćete se potpuno opušteno. To, međutim, nije samo jednostavno opuštanje, bit ćete potpuno sigurni u ono što jeste u njezinom prisustvu. Nećete imati potrebu pretvarati da ste netko drugi kako biste joj se svidjeli. Ta osoba će se zaljubiti u svaki aspekt vas, jednostavno će vas zavoljeti zbog toga što vi jeste.

To znači da kad upoznate svoju srodnu dušu, obožavat ćete provoditi vrijeme s njom. Iako ste uzbuđeni što tu osobu vidite, nikada niste nervozni zbog onoga što ta osoba misli o vama i nikada ju ne pokušavate impresionirati s nečim što niste u potpunosti vi.

U takvoj vezi nećete osjećati nikakav pritisak da se pretvarate da ste nešto drugo. Vaša veza teći će prirodno.

Povjerenje u sebe prevest će se u povjerenje u vezu srodne duše, što znači da ćete biti u snažnoj, zdravoj vezi koja se temelji na ljubavi i povjerenju.

2. Postat će prekrasan dodatak vašem životu
Možete se brinuti o sebi, a može i vaša srodna duša. Kad ste sa svojom srodnom dušom, poželjet ćete raditi stvari za nju. Ne zato što vam nedostaje ili jer ona neke stvari ne može napraviti, već zato što samo želite biti s tom osobom brinuti se za nju.

Ovaj je osjećaj 100 posto vaša slobodna volja. Volite se brinuti o srodnoj duši i biti uz nju.

3. Veza sa srodnom dušom bit će dublja od fizičke intimnosti
Kad se vidite, toliko toga želite učiniti i reći jedno drugome, obožavate se i maziti i grliti i ljubiti. Vaša veza nije samo seks.

4. Osjećat ćete se sretno usrećujući svoju srodnu dušu
Sreća srodne duše vam je prioritet, ali i vaša toj osobi. Jednostavno vas ispunjava radošću.

5. Vaš život je ugodniji sa srodnom dušom
Da, spojevi kasno u noć sjajni su kad je vaša veza nova, a oboje se još uvijek upoznajete. Ali s vašom srodnom dušom ne mora biti stalno glamurozno da bi bilo zabavno.

Ako ste pronašli nekoga tko vas je praktički oživio, tko vas tjera da gledate svijet drugačijim očima, tko vas nadahnjuje da budete najbolja osoba na svijetu i tko vas usrećuje, pronašli ste srodnu dušu.

Svakodnevne životne aktivnosti – poput čišćenja, posjeta članu obitelji, pa čak i druženja na kauču gledajući Netflix, udišu vam osjećaj avanture i svrhe kad ste s srodnom dušom.

6. Osjetit ćete dugoročno zadovoljstvo samo kad ste sa srodnom dušom
Zadovoljni ste na duže staze jer se međusobno nadopunjujete i podržavate u svemu što radite. Jednostavno znate da biste mogli provesti godine s tom osobom i ne umoriti se od nje, čak i kad prođu početne faze ljubavi.

7. Davat ćete snagu jedno drugome i podržavati se
Vaše partnerstvo sa srodnom dušom dodatni je izvor osnaživanja koji vam i dalje pomaže u rastu i ispunjavanju vaše veće životne svrhe.

To je dijelom i zbog nevjerojatnog povjerenja koje imate oko njih. Sposobnost da budete svoji s osobom koju volite pomoći će vam da ojačate samopoštovanje i da postanete najbolja moguća verzija sebe.

Izvor: 24 sata

čitam...