10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
REKONSTRUKCIJA

Kako se radnici i učenici ne bi miješali, Obrtnička škola Koprivnica kreće s online nastavom, a riješeno je i pitanje praktične nastave
K

Kada se radovi privedu kraju, nastava s učenicima u školi odvijat će se uz epidemiološke mjere.

Ne propustite

U ponedjeljak počinje nova školska godina. Modeli održavanja nastave različiti su. Učenici Obrtničke škole Koprivnica prvi dan doći će u školu, i to u skladu s epidemiološkim mjerama, noseći maske. Prvi razredi prvi dan nastave dolaze u 8.00, drugi razred u 10.15, a treći i četvrti u 12.30 sati. No, nakon toga se privremeno prebacuju na online nastavu.

– Prvi dan imat ćemo redovnu nastavu, upoznat ćemo učenike prvih razreda sa školom, a druge, treće i četvrte s nastavnom godinom. Zatim ćemo minimalno dva tjedna imati online nastavu jer se radi rekonstrukcija grijanja te električne i vodoinstalacije. Zbog nemogućnosti miješanja radnika i učenika u istome prostoru moramo poštovati epidemiološke mjere – rekao nam je ravnatelj Obrtničke škole Zlatko Martić.

Kaže kako su se profesori i djeca zaželjeli škole.

Foto: Ivan Balija
Ravnatelj Zlatko Martić // Foto: Ivan Balija

– Mi, u Obrtničkoj školi, spremni smo na sve oblike rada. Radili smo i završili i prošlu godinu s online nastavom. Nije problem, nikakve poteškoće. Svi bismo bili sretni kada bismo mogli krenuti s redovnom nastavom. Ali, situacija je takva. S druge strane, sretni smo što je naš osnivač, Koprivničko-križevačka županija, osigurao sredstva za rekonstrukciju. Bit će nam olakšano, poboljšat će se kvaliteta rada. Zahvalni smo – izjavio je Martić.

Kada se radovi privedu kraju, nastava s učenicima u školi odvijat će se uz epidemiološke mjere.

– Prilagodit ćemo situaciju uvjetima rada. Učenici neće mijenjati učionice, osim kada će odlaziti u stručne praktikume, s time da će i tada grupe cijeli dan biti u praktikumu kako ne bi došlo do miješanja učenika – zaključio je ravnatelj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×