Keleminec opovrgnuo tvrdnje da je potpisao peticiju za strijeljanje Jovanovića

09:09h
0
Dražen Keleminec // Foto: Arhiva
Dražen Keleminec // Foto: Arhiva

Predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec, poslao je medijima demantij na informacije koje su iznesene jučer, 30. prosinca u središnjem Dnevniku na Hrvatskoj radio televiziji.


Naime, Keleminec ističe kako je u Dnevniku objavljeno da je na društvenoj mreži Facebook osnovana grupa zbog peticije kojom se zahtjeva strijeljanje ministra znanosti Željka Jovanovića. Također, dodaje i da je rečeno kako je je grupu osnovao Dinko Peličević te da peticiju podržava i predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec.

– Povodom izjave u središnjem dnevniku najoštrije prosvjedujem i izjavljujem da Dinka Peličevića ne poznajem, da nije član naše stranke i da stranka ni ja osobno kao predsjednik A-HSP-a nisam podržao, niti sam osobno pristupio toj grupi. A-HSP i ja kao njen predsjednik, protiv smo nasilja i prijetnji pa me još više iznenađuje od kuda ta informacija – ogorčen je Keleminec kao i zbog toga što ga nitko nije kontaktirao prije iznošenja takvih informacija.

Dodaje kako A-HSP ne podržava rad navedenog ministra koji ruši sve hrvatske vrijednosti, ali njeni članovi ne podržavaju ni prijetnje i nasilje prema bilo kome pa tako i prema ministru Jovanoviću.

čitam...