VARAŽDINSKE KAZALIŠNE VEČERI

Kerekesh teatar netko je prijavio zbog kršenja epidemioloških mjera: Dragi stožeri, nemojte nas ometati u radu i izjednačavati s drugima

Ujedno su najavili kako će večeras, u Varaždinu, izvesti komediju Udavače.

16:00h
0
Imovina - Kerekesh teatar, Šoderica // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Kerekesh teatar, poznat podravskoj publici po brojnim predstavama na Ljetu na Šoderici, na svojoj je službenoj Facebook stranici objavio kako su primili prijavu Stožera civilne zaštite Grada Varaždina zbog kršenja epidemioloških mjera na 6. Varaždinskim kazališnim večerima.


– Podnositeljica prijave nije nam poznata, u potpisu maila ne stoji ničije ime i prezime, kao dokaz navedena je fotografija koju mi nismo ni vidjeli. Prvi dan manifestacije posjetili su nas inspektorica i policijski službenik koji su utvrdili da poštujemo apsolutno sve preporuke te da nema jedne jedine nepravilnosti – navode u objavi.

Ujedno su najavili kako će večeras, u Varaždinu, izvesti komediju Udavače.

– Dragi stožeri, nemojte nas ometati u radu, strašiti i izjednačavati s drugim programima. To bi prvenstveno moglo naštetiti drugim organizatorima, koji u svojoj organizaciji nemaju niti 50 posto toga što mi osiguravamo već tri mjeseca diljem cijele Hrvatske – zaključuju.

čitam...