veselje

Kerekešova hit komedija Pod hitno na hitnu dolazi u Križevce u Hrvatski dom

Iznenadni napadaji bolesti kao i nedefinirana stanja organizma, zajedno sa nepoželjnim nuspojavama klijentele, razlogom su odigravanja ovog više milog nego nemilog događaja.

13:36h
0

Kerekesh Teatar ponovo dolazi u Križevce, ovaj put sa predstavom Pod hitno na hitnu koja će se odigrati 26. stiječnja 2020. u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u 20 sati!

Završiti na hitnoj skoro nikad nije smiješno. Osim kada tu nemilu situaciju obradi Kerekesh Teatar u obliku predstave. U njihovoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti. Iznenadni napadaji bolesti kao i nedefinirana stanja organizma, zajedno sa nepoželjnim nuspojavama klijentele, razlogom su odigravanja ovog više milog nego nemilog događaja.

S medicinskog aspekta, korisnici koji se zatiču u prostoriji hitne medicinske skrbi, ne raspolažu poviješću bolesti, već raspolažu vlastitom dijagnozom, samo-uvjerenjem i dozom razočaranja u zdravstveni sustav, pa možemo računati na urnebesne situacije u kojima se suočavaju zdravlje, bolest, sustav, ludost i tvrdoglavost.

Igraju Jan Kerekeš (punker Zlatko), Goran Koši (Jurica Mišić), Darko Janeš (Darko Pampur), Draško Zidar (Pero Gušter), Ljubomir Kerekeš (penzioner). Tekst i režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Ulaznice su u pretprodaji u Art Rock Caffe-u i online putem sustava Entrio!