donatori hdz-a

Kešer: Jandroković je došao u Radnik žicati 150.000 kuna, Habijanec: Ograđujemo se od tih tvrdnji, počašćeni smo njihovim dolaskom

U cijelosti se ograđujemo od lažnih tvrdnji da su ugledni gosti tražili novac za kampanju za bilo što drug  te nam je neugodno da ih se neprimjereno naziva, kažu iz Radnika.

09:05h
0
Foto: Jurica Karan
Mladen Kešer // Foto: Jurica Karan

Povodom objavljivanja financijskog izvješća stranaka koje izlaze na izbore, jučer se na svom Facebook profilu oglasio Mladen Kešer, načelnik Kalnika i šef županijskog SDP-a.

Naime, đurđevačka Bistra, najveći je donator HDZ-a, kojem je s računa tvrtke uplaćeno 150.000 kuna.

– Gordan Jandroković (HDZ) nositelj liste za nedjeljnje izbore došao je u križevačku tvrtku po 150.000 kuna keša iliti gotovine! Vi sami odlučite da li ćete ovakvim hoštaplerima više davati svoj glas u nedjelju na izborima – napisao je Kešer na svom Facebooku.

Nakon objave stiglo je priopćenje za javnost iz križevačkog Radnika. Podsjetimo, sin vlasnika Radnika Mirka Habijanca direktor je Bistre, čiji je Radnik osnivač.

Dodjela Zlatne kune
Mirko Habijanec // Foto: Ivan Brkić

– Kao domaćini posjeta spomenutih visokih državnih dužnosnika, iskazujemo svoju počašćenost posjetom tvrtki Radnik d.d. predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića i ministra vanjskih i europskih poslova dr. sc. Gordana Grlića Radmana.
U cijelosti se ograđujemo od lažnih tvrdnji da su ugledni gosti tražili novac za kampanju za bilo što drug  te nam je neugodno da ih se neprimjereno naziva. Kešer je zadnji koji treba komentirati posjete našoj tvrtki. Spomenutim tekstom i iznesenim neistinitim navodima povrijeđeni su interesi i nanijeta šteta Društvu Radnik d.d. i njegovoj Upravi. kažu iz Radnika.

HDZ za ove izbore od poduzeća uzima gotovinu!

Gepostet von Kešer Mladen am Montag, 29. Juni 2020

 

čitam...