19.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
projekt latica

Klub Latica kupio bivši ugostiteljski objekt Klas, Nevenka Fuchs: Broj djece i pandemija prisilili su nas da nešto napravimo
K

Na novo ulaganje odlučili su se jer već godinama svakodnevno funkcioniraju u skučenom prostoru kao podstanari u prostorijama Podravskog sunca.

Ne propustite

Kako doznaje portal ePodravina, koprivnička Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice kupila je zgradu nekadašnjeg ugostiteljskog objekta Klas u Križevačkoj ulici u Koprivnici.

Informaciju nam je potvrdila predsjednica Udruge Nevenka Fuchs, no o detaljima ugovora te iznosu za koji su kupili nove prostore još nije željela govoriti. Objekt je kupljen kreditom, a koprivničkoj udruzi ususret je izašla Podravska banka. Iznos, uvjete i rokove, zajedničkim će snagama predstaviti kroz koji dan.

Podsjetimo, udruga je pred točno dvije godine, u ožujku 2018. na korištenje od Grada Koprivnice dobila zgradu u Kampusu koju se prema ondašnjim najavama, do današnjeg dana planiralo urediti.

U ljeto 2019. godine organizirana je bila i akcija Milijun koraka, kojom je alpinist Mario Carek u 37 dana prehodao 1100 kilometara i prikupljao sredstva za uređenje i opremanje prostora Udruge u Kampusu.

Nevenka Fuchs // Foto: ePodravina

Na novo ulaganje odlučili su se jer već godinama svakodnevno funkcioniraju u skučenom prostoru kao podstanari u prostorijama Podravskog sunca.

– Broj djece zahtijevao je od nas da nešto napravimo, a epidemija nas je na to dodatno prisilila. Naši roditelji su na to pristali. U objekt bivšeg restorana Klas ušli smo pred nekoliko dana, za početak smo ga očistili, a u planu je razvijati ga u gospodarskom smjeru, dok će objekt u Kampusu biti prilagođen rehabilitaciji djece s težim stupnjem invalidnosti – rekla je Nevenka Fuchs.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kulturno-umjetnička manifestacija

FOTO/VIDEO Brojni mještani uživali u bogatom programu Đelekovečke večeri, Samoščanec: Ovogodišnji dan općine posvećen je našoj tradiciji

Brojni mještani jučer su mogli uživati u bogatom kulturno-umjetničkom programu Đelekovečke večeri. Bogat program održan je u Domu kulture Pajo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×