19 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Klub vijećnika HDZ-a i HSS-a: Između dva zla izabrali smo manje
K

Ne propustite

Dan nakon odluke Gradskog vijeća koje je podržalo pretvorbu Rukometnog kluba Podravka Vegeta u dioničko društvo, priopćenjem se oglasio klub vijećnika HDZ-a i HSS-a, zbog, kako su istaknuli, ‘učestalih medijskih manipulacija o njihovu stavu’.

– Zbog neodgovornog višegodišnjeg rukovođenja klubom nastale su višemilijunske dubioze koje glavni sponzor Podravka više nije mogla rješavati. No, klub bogate tradicije i jedan od glavnih brendova našeg grada zavrijedio je drugu šansu za oporavak, jer ipak je to klub u kojemu se okuplja najviše naše djece. Sadašnji čelnici kluba su nas uvjerili da će se do kraja riješiti istrage i sve pravne radnje vezane za krivce koji su klub bacili na koljena te da će Podravka i dalje sponzorirati klub, ali da će isto tako inzistirati na boljoj transparentnosti vođenja kluba. Da smo prepustili odlazak kluba u stečaj, i Grad i Podravka bi ostali bez nekoliko milijuna uloženog novca i imali bismo neizvjesnu sportsku budućnost ženskog rukometa po kojemu je Koprivnica daleko poznata i izvan hrvatskih granica. Dakle, između dva zla birali smo manje. Obećanja čelnika kluba i Podravke su na tragu onoga za što mislimo da je ispravno i pametno – zajedničkim snagama vratiti klubu, Podravki i Koprivnici sportski i društveni integritet kojega zaslužuju. Također, vijećnici HDZ-a i HSS-a pomno će pratiti i analizirati sve pretvorbene procese kluba jer u konačnici, klub je sada u vlasništvu građana Koprivnice – stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Kluba vijećnika Ernest Forjan.

Za kraj dodaje kako nije vrijeme za sitna politikanstva i sakupljanje jeftinih političkih bodova na gorućoj temi pretvorbe kluba, već moramo svi zajedničkim snagama pomoći postavljanju kluba na zdrave sportske i financijske noge.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pjesme Podravine i Podravlja

FOTO/VIDEO Dvorana na pitomačkom festivalu popunjena je do posljednjeg mjesta, zapjevala i poznata Filipinka

Počeo je glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja, tradicionalni festival koji već više od 30 godina privlači ljubitelje tradicionalne...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×