7.4 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
iduće srijede

Knjižnica Fran Galović ugostit će tribinu na temu sufinanciranja uvođenja sustava grijanja za građane
K

Građani će na tribini saznati na koji se način moraju pripremiti da bi ostvarili donaciju za uvođenje sustava grijanja.

Ne propustite

Povodom najavljenog javnog poziva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Županija poziva građane na javnu tribinu pod nazivom Sufinanciranje uvođenja sustava grijanja za građane koja će se održati u četvrtak, 27. lipnja 2019. u 17.30 sati u Knjižnici Fran Galović Koprivnica na adresi Zrinski trg 6, Koprivnica.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost uskoro će objaviti javni poziv građanima za sufinanciranje sustava grijanja koji koriste obnovljive izvore energije u obiteljskim kućama. Detalji poziva bit će poznati kada isti bude objavljen. Da bi građane na vrijeme informirali što je potrebno za predaju prijave za sufinanciranje, održat ćemo informativnu tribinu.

Građani će na tribini saznati na koji se način moraju pripremiti da bi ostvarili donaciju za uvođenje sustava grijanja. Pored toga na tribini će biti predstavljene i osnovne tehničke značajke sustava grijanja, a građani će moći zatražiti i savjete od prisutnih stručnjaka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×